[]

Yeni mezun birinin çağrı merkezinde çalışması konusunda ne düşünüyorsunuz

bir yerden teklif geldi de bilemedim :)




 
yeni mezun da ne muzunu?

tıp mezunu mu?

resim öğretmeni mi?

elektronik mühendisi mi?

bu şekilde ne diyelim..
  • AlsterWasser  (19.01.21 17:48:56) 
asgari ücret mi? hiç yoktan iyidir herhalde.

bir arkadaşım İngiltere'de master yaptıktan sonra alanında iş bulamadı (ben de bulamadım Türkiye'ye döndüm) orada bi call centera girdi, şu an İngilterede yaşıyor. Call center var call center var :D
  • rodriguez2  (19.01.21 17:53:52) 
Zor iş. Ama kısa vadede kendi alanında iş bulamayacksan en azından harçlık çıkartmak için yapılabilir.


  • etna  (19.01.21 17:53:57) 
Artık ekmeğini kazanıyor olacak. Aile bütçesine katkı sağlayacak. Ne mutlu ona.
Ama 'buraya kadar' diye sermesin. Kendini geliştirsin. Yeni iş imkanları kovalasın.

  • Mirket  (19.01.21 18:28:39) 
Çalışılır bence. İş bulmak çok zor şu an.


  • indifferent  (19.01.21 18:34:55) 
Kendi alanında şuan için uzak bir ihtimalse işe yerleşmek düşünülebilir bir alternatif. Çağrı merkezlerinin insanı yorduğunu da göz önünde bulundurmalısınız. Kaç saat çalışacağınız da önemli. Çalışıp para kazanırken aynı zamanda kendi alanınız için geliştirmeye vakit bırakmalı.


  • skywalker.anakinn  (19.01.21 19:13:29) 
İşletme mezunuyum


  • yeni ve işsiz  (19.01.21 19:40:57) 
hepimiz yaptık en başta, daha iyi bir iş bulunca ayrılırım maksat para kazanmak diyorsan girilir


  • olaylar olaylar  (19.01.21 20:05:14) 
ne düsünelim ki?
calisiyor, aferin, kolay gelsin. derim.

  • wishmaythşngs  (19.01.21 20:35:19) 
iki olumsuz yönü olur.
bir cvde kötü gözükebilir.
iki nasılsa para kazanıyorum diye fırsatları kaçırabilirsin.
  • nuisance  (19.01.21 20:40:56) 
cagri merkezinin neresi olduguna gore degisir. ben cagri merkezinde calistim cok uzun sure (Turkiye degil) ve gunde 8 saat oldugu icin Turkiye'deki normal bi cagri merkezinden daha iyiydi diyebilirim. yipratiyor ama ondan once calistigim isler de yipratmadi diyemem. cagri merkezi insanlari cok iyi tanimani sagliyor.

cv'de kotu duracagini da dusunmuyorum. deneyim olur. eger ihtiyacin varsa -ki nickinden oyle anliyorum- bir sans ver derim.
  • yoggi  (19.01.21 22:30:37) 
Bizim şirkette -şirketin iş yaptığı sektörden yeni mezunlar- çağrı merkezimizde işe başlıyor, yaklaşık 1 yıl deneyimden sonra memnuniyet varsa şirket içinde geçiş yaptırılıyor.


  • denizgonen  (19.01.21 22:39:15) 
türkiye ise sektör çok boktan ve yalancı bir sektördür kalitecisinden, takım liderine, müşterisine kadar. çektiğin çileye değmez. çakılıp kalınma ihtimali var. teknik destek gibi spesifik, özelleşmiş bir alansa başlangıç için fena değil.


  • rain when i die  (19.01.21 23:18:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.