[]

Hotmail hesabıma gelen mailler iphone'a çift geliyor

Merhabalar, bir süredir bu sorunla uğraşıyorum. Başta mail uygulamasından sandım spark'a geçtim ama onunla ilgili değilmiş. Hotmail hesabım pc'de posta uygulamasında kurulu aynı zamanda da telefonumda kurulu. Gelen maillerin hepsi çifter çifter geliyor. Nasıl önleyebilirim?




 
başka bir mail adresiniz var mı? mesela gmail? acaba gmail içinden o hotmail'i de alması için bir ayar yapmış olabilir misiniz? (böyle bir ayar var)

ya da hotmail'den bütün mail'leri diğer emaiinize göndermesi için bir kural oluşturmuş olabilir misiniZ?
  • co2s2  (19.01.21 13:58:19) 
Hem outlook hemde hotmail olarak kurulmuştur,birisini sil


  • duptıs  (19.01.21 14:18:22) 
@co2s2 Hayır herhangi bir kural oluşturmadım. O ayara nereden bakabilirim, ben yapmadım ama yine de kontrol edeyim.

@duptıs outlook ve hotmail derken? Telefonda 2 adet mail kurulu birisi gmail birisi hotmail. 1 mail 2 kere kurulu değil.
  • six packsiz  (19.01.21 15:26:26) 
Bu arada sadece telefonda böyle. Tarayıcı ya da pc'de değil.
Ios kendi mail uygulaması ve spark ile denedim ikisi de aynı.

  • six packsiz  (19.01.21 15:28:22) 
Sanırım androidde kullanırken gmail'in gmailify servisini aktif etmişim. O yüzden açık olarak görünmese de gmailde de açıkmış hotmail hesabım. Kaldırarak sorunumu çözdüm.


  • six packsiz  (19.01.21 16:28:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.