[]

Sokağa Çıkma Yasağında Yolcu Karşılama

Merhabalar, hafta sonu gece 3'te yolcumuz geliyor yanında 1 yaşında bebek ve valizi var, havalimanına karşılamaya gideceğim mecburen, tek başına elinde valiz, bebek arabası ve bebekle taksiye binmesi mümkün değil. E devletten izin için başvurdum ret gelmiş, cevapta ''Toplu ulaşım araçları ile seyahat edenler kısıtlamadan muaftır. Kontrollerde bilet görüntüsünü ibraz etmek suretiyle geçiş yapabilirsiniz. '' diye cevap gelmiş. Hem ret altında da bu yazıyor, yakın zamanda yasak saatleri içinde havalimanından yolcu alan oldu mu ?




 
normalde boyle bir izin verilmiyor.

Ama ben yasaklarin basladigi ilk haftasonu (beni havalimanina birakacak arkadasim icin) izin alabilmistim.

ikamet ettigin ilcenin kaymakamligina (kaymakamliktaki vefa destek masasi mi oyle bi sey) git, durumunu kibarca anlat, "kadin cocukla sefil olur, bi de gece yarisi oldugu icin yalniz birakmak istemiyorum" filan diye de azicik karsindakinin duygularina oyna. bir ihtimal izin alabilirsin.
  • lamartin  (19.01.21 11:46:49) 
polise kendi adınıza bir bilet ibraz etmeniz gerekiyor. o tarih için bir bilet ibraz edebilirseniz, problem olmaz. elinizde bilet olsun yani. bir bilet. o tarihli herhangi bir bilet. havayolunu arayıp kontrol etmezler.


  • co2s2  (19.01.21 12:30:17) 
geçen haftasonu karşıladım birini. yasaktan muaf grupta olduğum için bir tek havalimanında girişte sorun olur mu diye çekiniyordum ama yol boyu tek bir çevirmeye bile denk gelmedim.

illegal bir öneri olarak yolcunuz atsın size biletini, üzerinde oynayıp hem gidiş hem dönüş için pdf olarak ayrı ayrı kaydedin telefona. çevirmeye denk gelirseniz gösterirsiniz.
  • hadsafhada  (19.01.21 13:23:05) 
edevletten izin al otomatik onaylanıyor zaten. iyice kabak tadı verdi bu yasaklar. günlük hayatı zehir etmekten başka bir hikayesi de yok. akşam 21 e kadar virüs bulaşmıyor mu ? hafta sonu bulaşmıyor mu ?


  • tenekeadam  (19.01.21 16:42:33) 
Bu arada ben de muaf gruptayım, nisan-mayıs aylarında hemen her kavşakta durduran polis bu defa bir kere bile durdurmadı. Ama havalimanı girişinden çekiniyorum, durdursa iznim var ama işe gitmeye izinliyim. Ne saçma sapan yasaklar ya, vatandaşı mağdur ediyorlar.


  • elikası  (20.01.21 15:24:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.