[]

Tutunacak hiçbir şeyim yok

Belki kafamda büyütüyorum ama şu hayatta hiçbir hayalim yok, hayal edecek yaşı da geçtim.Gerçeklerle yüzleşiyorum, radyo tv sinema gibi boktan bir bölümden mezunum.Doğru düzgün bir işim yok, polisliğe hazırlanıyorum ama hiçbir şekilde polis olmak istemiyorum, hakkını arayanlara sırf birinin işine gelmiyor diye gaz bombası sallamak istemiyorum.Her zaman fark yaratacak bir şeyler yapmak isterdim, bazı geceler bu ülkeyi kuranlara olan borcumu nasıl ödeyeceğim diye düşüncelere dalıyorum.Biraz abartı gelebilir ama gerçekten öyle.Kendimi hep güçsüz, umutsuz, depresif hissediyorum.Dertlerimi bazen büyütüyormuşum gibi geliyor, hastalıklarla, açlıkla, evsizlikle mücadele eden insanlar varken böyle şeyleri düşünmem şımarıklık mı sizce? Düşünceler içinde kayboluyorum.Bir şey yazmanıza gerek yok, kimseyle konuşamadığım için içimi dökmek istedim, sanırım bir psikoloğa ihtiyacım var.Hadi eyv.




 
Yaş kaç


  • pass  (19.01.21 02:19:25) 
Sorularina baktım, 25 yasinda falansin. Evet 20 yaşında hayal edeceğin seyleri hayal etme yasini gecmissin ama 25 yaşında hayal edeceğin seyleri hayal etme yasini geçmemişsin. Seneye 26 olacak bu. Her yasin kendine özel bir hayali var.

Bak ne güzel senin de hayalin polis olmamak. Bundan güzel hayal olur mu?

Belgesel cekeyim demissin. Gordugun uzere belgesel dediğin şey icin artık okyanusa dalman ya da safariye çıkman gerekmiyor. Millet alıyor eline kamerayı 30 dk'lik Tosuncuk belgeseli çekiyor. Izle o belgeseli bak çok zor değil onun gibi şeyler yapmak.

Ulkeyi kurtaran kisilere olan borcunu en güzel boyle ödeyebilirsin. Sen bul bir konu, yap bir belgesel. Kimseyle de konuşmamış olursun. Başkasını konuşturursun. En sevdiğim. Başkası konuşsun ben dinleyeyim. Ücretsiz yap. Yayinla YouTube'da. Namin yurusun. Yapistir altina radyo tv sinema boktan mezuniyetini ki bence boktan da degil ne güzel bolum iste kaymak gibi cillop gibi. Ekipmana da ihtiyacın yok. Millet iPhone'la dizi çekiyor. Sokak röportajlarını DSLR kamerayla falan yapıyorlar.

Kendini güçsüz ve depresif hissediyorsan sıfır şaka söylüyorum: 2-3 günde bir Pharmaton veya Supradyn al.

Belgesel işine odaklan. Bir sponsor bul. 200 TL versinler sorun değil. Onu da götür evsizler için harca. Misyonunu da yerine getirmiş olursun.

Kendini deli deli yapma boşuna. Senin psikologa değil gaileye ihtiyacın var değerli kardeşim. Senin canın sıkılıyor.
  • pass  (19.01.21 02:49:12 ~ 02:53:29) 
Hele bir polis ol da sonra düşünürsün bunları. Ciddiyim.


  • allah yazdiysa bozsun  (19.01.21 05:15:25) 
yalnız değilsin senin gibi milyonlarca insan var. bulaşıkçılıktan tezgahtarlıktan motokuryelikten çaycı yamaklığından falan başla. 1 2 ay çok az paraya çalış. önemli olan piyasayı tanıman. o sıra bolca fikrin oluşacak. önce sisteme girmen gerekiyor.
sistem dışındasın ve depresyondasın.

psikologlar şu an bi işe yaramaz.
  • luluki  (19.01.21 07:45:37) 
düşünce tarzın çok sıkıntılı ya. boktan bölümmüş, fark yaratacak işlermiş, ülkeyi kuranlara borçmuş. zaten huzura eremezmiş kafan. koşullarla mazeret bulmaya gerek yok. fakat koşullar da koşullar hani. genç insanların çok büyük kısmı böyle, yalnız değilsin yani. hangi meslek, bilgi alanı boktan bilemiyorum ama genelde insanlar bu şekilde polisliğe yöneliyor zaten, işsizlikten. tavsiye vermek de saçma geçim derdi olan bir insana ama entelektüel alanına biraz daha yatırım yapman iyi olabilir.

ek olarak ben de garsonluk, kuryelik, avm vs. işlerle başlayabileceğini düşünüyorum. o sırada kpss'ye hazırlanıp daha makul bir memuriyet deneyebilirsin belki? bu meslekleri yapan da eğitimli ve çeşitli nedenlerle iş bulamayan insanlar çok.
  • snape i başından beri tanırım  (19.01.21 09:44:51 ~ 09:49:21) 
ben de pass'a katılıyorum. bölüm boktan değil aksine süper bir bölüm. en basitinden kurgu öğrenmiş olsan, şu anda youtubr olmaya çalışan ama video çekmek dışında yeteneği olmayan bir sürü adam var. kendimi geliştirmek için ücretsiz kurgu yapıyorum deyip birkaç kişi bağlasan bile bi yerden sonra para kazanmaya başlanabilir. videoları dandik ama izlenme sayıları yüksek adamlara teklif götürmekle başlanabilir gibi geliyor. ciddi açık var bu noktada.


  • roket adam  (19.01.21 10:29:12) 
bence bu ülkede polislik sizi daha da dibe çeker. yapmayın.


  • hazen  (20.01.21 22:11:12) 
polis olma şansınız varsa olun. her polis gaz sıkıp coplayan polis olmuyor. yaşadığım şehirde bir sürü düzgün polis var işini layıkıyla yapan. polis olmayıp böyle devam ederseniz maddi ( ve dolayısıyla manevi) açıdan yaşayacağınız zorluklara girmiyorum bile


  • ismim ibrahim  (20.01.21 22:45:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.