[]

endoskopi kamerası ile sümük temizleme gerçekten kötü bir fikir mi

baya orjinal bir duyuru olacak.

1-2 yıl önce burun ameliyatı oldum. nefes almam düzelsin diye. düzeldi düzelmesine ancak bu ameliyattan sonra burnumun derinliklerinde sümük birikmeye başladı. öyle bir birikme ki çıkarana kadar nefes alma kalitemi gerçekten etkiliyor.

www.amazon.com

şu 5.5 mm diyor burnuma sığar mı bilmiyorum. bununla burnumu karıştırsam beynimi çıkartmadan nasıl olur.

 
bunu burnunuzun içine sokamazsınız en fazla ucu biraz girer parmağını sokunca zaten 1 santimden sonra bir ince kanal var ordan geçmez yani bunu mantık çerçevesi dışında teknik olarak cevapladım.

burun duşu var eczanelerde kit halinde satılıyor sıcak suyla bi delikten sokup öbür delikten sümkürerek bunu çözersiniz bence.
  • nahtoderfahrung  (18.01.21 16:17:13 ~ 16:17:17) 
Sinus rinse kit +1


  • John Bloor  (18.01.21 16:19:26) 
Bebeklerin sümüğünü temizlemek için pompa gibi minik bir alet var. Çekme yöntemiyle temizliyor sanırım, belki o işe yarayabilir


  • cometome  (18.01.21 17:14:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.