[]

bu bir büyü olabilir mi?

Başta söyleyeyim, batıl inançlarım yoktur.

geçen sene aldığımız evde temizlik yaparken kuytu bir yerden bir çapıt içine sarılı arapça yazılı bir kağıt bulduk. Bu kağıtta ne yazıyor olabilir? eski ev sahipleri mi koymuş olabilir dua niyetine? evimize gelen kötü niyetli birisi mi atmış olabilir? çevirebilecek var mıdır?

hizliresim.com

hizliresim.com

 
Muska


  • duptıs  (17.01.21 14:22:43) 
Euzü besmele, Kurandan Felak ve nas sureleri, Son kısmı tam okuyamadım ama ya rahman ya allah gibi allahın bazı isimleri var bikaç yeri okuyamadım. Sarıp bi yere atmak batıl inanç tabii.


  • Kahir ekseriyet  (17.01.21 14:25:33) 
Büyü ya da değil dua kitabından böyle farklı elle yazılmış tüm Arapça yazılardan korkuyorum. Hiç karşılaşmadım ne yapılır bu kağıtlara, mahallenin imamına sorun, o der bir şeyler. Gömüyorlar ya da yakıyorlar diye biliyorum ama.


  • Hallegadola  (17.01.21 15:34:04) 
Biri büyü niyetiyle yapmış olabilir. Ama "Büyü" olamaz. Atın gitsin kafaya takmayın.


  • eatpraylaw  (17.01.21 16:13:09) 
Kahir ekseriyet+1
Euzu besmeleyle felak ve nas sureleri var, devamında da ya rahman, ya rahim, ya settar, ya venhar gibi Allah’ın isimleri yazıyor. Normalde tabiki bunlar dua ve koruyucu dualar. Ama onu ne niyetle neden yapmışlar bunu bilmiyoruz. Kafanız rahat olsun, güvende hissetmek için ayak basmayacak kuytu bir toprağa gömebilirsiniz.

Kendiniz de 11’er kez felak, nas okuyun, ayetel kürsi ve fatiha da okuyup dua ederek korunursunuz.

Not: Felak ve Nas sureleri kötülüklerden ve kötülerin şerrinden, büyülerden korunmaktan bahseder.
  • epitaf  (17.01.21 16:17:36) 
Bence yakıp atmak en doğrusu olur.


  • Simsiyah  (18.01.21 00:44:17) 
birisinin büyü yaptirdigini düsünüyorlarsa onun icinda yazilmis olabilir.

..annemin kapilara sikistirdigi kagitlardan biliyorum :)
  • wishmaythşngs  (18.01.21 01:23:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.