[]

Artık hergun rüya görüyorum

Bu kadar net ve hatırlanabilir rüyalar görmeyeli 10 sene olmuştur. O zamanlarda da nazar duası okunurdu ve nazar değmesinden rahatsizdim. Her okuyup yattigim gece çok net rüyalar görürdüm.

simdi de hd kalitede hergun rüya görüyorum. Dua okuma falan yok. İlk gördüğüm gece bir de baktım wifi kapatmıştım telefonda. Internet de kapalı. Alarm açık normal arama fonksiyonu açık yani sadece.

Sonra rüyalar hep böyle macera heyecan duygu yüklü olunca sevdim bu işi ve sanki wifi baglantisini kapatınca rüya görürüm diye yatıyorum ve o gece de bu rüya görme işi devam ediyor.

Artık 10 gün oldu ve her gece görüyorum.

Bu işi ben mi uyduruyorum yoksa wifi meselesi acaba etkili mi?

Bir düşüncem de wifi kapatmak gayreti sununla da bağlantıli; uykunun artık asiri gelmesine kadar telefonla bisiler yapar okur ya da izlerdim. son anda telefonu koyar uykuya dalardim. Şimdi bir süre kafamı dinleyip uykuya dalıyorum. Acaba bundan mi normal rüyalar görmeye başladım?

 
ilginçmiş. bugün bende bi modemi ve telefonun bağlantılarını kapatıp deniyim, bende uzun zamandır görmüyorum rüya. yarın editlerim burayı :)


  • etna  (17.01.21 14:41:16) 
Wi-fi alakasız :) insanlar aslında her gece rüya görür. Sadece bunu hatırlayabilmek önemlidir. Rahatsızlığım nedeniyle geçmişte çok farklı ilaçlar kullandım. Bir tanesi gördüğüm rüyayı hatırlamama engel oluyordu. İlacı bırakınca tekrar gördüğüm rüyayı hatırlamaya başladım. Eğer sabah uykunu alarak uyanırsan rüyanı hatırlayabilirsin. Uykusuzsan ve zor uyandıysan rüyanı hatırlaman biraz daha zor olur.

Not: bu arada wi-fi olayına inanma. Okb meselesine evrilmesin :)
  • silah taciri  (17.01.21 15:51:41) 
Telefonunda wifi'yi kapatmanın önemi yok. Ha modemi kapatıyorsan o başka. Çünkü telefondan bağlantıyı kessen de ortamda modemden yayılan wifi sinyalleri hala olmaya devam eder. Modemi bile kapatsan çevrendeki evlerden wifi sinyalleri hala odanda bulunur. Ancak kendi modeminin sinyalleri kadar kuvvetli olmazlar.


  • a dost  (17.01.21 18:41:17) 
genel olarak sen kapatsan da komşuların da var wifi.

ben de modem kapatanlardanım.
ek olarak emf koruyucu öneriyorum.

az da olsa etkisi var bunların.
hatta bir komplo teorisinde, telefonlardan alışveriş manyaklığı için sinyal gönderildiği iddia ediliyordu.
aklından geçenin sosyal medyada karşına çıkması durumuna bakarsan...

bence herkes kapatsın kullanmadığı zaman.

bir de rüya kapanı al. bende acayip netleştirdi.
kafanı da kabe yönüne getir.
  • janderzel zartanyan  (17.01.21 19:52:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.