[]

Akaryakıt uygulaması

Telefonunuzda kullandığınız ve memnun kaldığınız akaryakıt ve diğer giderleri girip arabanın size yıllık ve aylık olarak ne kadara mal olduğunu gösteren bir uygulama var mı? iOS için.




 
bunu her sefernde bir uygulamaya veri girerek takip etmektense araca yaptığım tüm harcamaları(vergi, yakıt, bakım, aksesuar) ayrı bir kartla yapıyorum. banka benim yerime bu datayı tutmuş oluyor.


  • sinek kral  (16.01.21 15:01:52 ~ 15:02:24) 
  • zoghurt  (16.01.21 15:06:05) 
@sinekkral hocam araba için yeni kredi kartı veya hesap açmaktansa bi tıkla telefonuma indirdiğim uygulamadan yapmayı, onun aylık yıllık maliyeti hesaplamasını tercih ederim. ayrıca park ücreti, ıvır zıvır gibi şeyleri bazen nakit olarak ödüyorum. tercih meselesi tabii, iki kart sahibi olunca yapılabilirliği var, neden olmasın.

@zoghurt bunu kullanıyordum ama uygulama açılmıyor artık. son zamanlarda hoşuma gitmemeye başlamıştı zaten.
  • olutaklidi  (16.01.21 17:09:08 ~ 17:10:14) 
giderimvar uygulamasini kullaniyorum genel gelir/gider hesaplamalari icin memnunum


  • tahtakafa  (16.01.21 18:21:42) 
Android için fuelio var, iosta da var mı bilmiyorum.


  • inheritance  (17.01.21 10:01:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.