[]

The wire mı The sopranos mu ?

İkisinden birisine başlayacağım, hangisini tavsiye edersiniz ? Sürükleyici ve merak uyandıran dizileri seviyorum, diğer bölümü bir an önce başlatma dürtüsü uyandıran dizileri yani.

İkisi hakkında da pek bilgim yok spoiler yerim diye okumadım.

ek olarak sırf finalinden dolayı six feet under'ı da çok merak ediyorum ama bir tanıdığım izleme psikolojin bozulur sana göre değil vs dediği için pek yanaşamıyorum. puanı da diğerlerine göre bir tık düşük.

 
The wire izlemiştim oldu baya. Öyle inanılmaz sürükleyici akıcı gitmiyor. Ama Amerikayı anlatış tarzı sokaklar vs çok hoşuma gitmişti. Karakter analizlerini de sevmiştim ancak dediğim gibi başlayınca sıkılabilirsin ilerledikçe seni içine çekiyor.


  • solenkol  (16.01.21 14:46:19) 
The Wire'ı bilmiyorum ama The Sopranos da Six Feet Under da çok güzel diziler. Sopranos biraz yavaş gelebilir ama.


  • heritage  (16.01.21 14:49:17) 
ikisi de efsane diziler de sopranos daha iyi bence. ikisini de bitirdikten sonra da oz'u izle.


  • spirit crusher  (16.01.21 14:57:17) 
The wire güzel ama herkese hitap etmiyor. The sopranos ve six feet under harika. Ama olay sürükleyicilikse the missing,the fall, night of ve fargo birinci sezon da mükemmel.


  • deer hunter  (16.01.21 15:04:12) 
ben de bu 3 diziye takmıştım. önce six feet under'ı izledim. dram severim dertler benim ilacım dersen hiç durma. daha yeni sopranos'u izledim. öyle çok akıcı başlamıyor biraz sabır istiyor bence. ama kesinlikle güzel. the wire kaldı izleyeceğim yakında. onun da önceden 2 3 bölüm izlemiştim. o da akıcı başlamıyordu diyebilirim. sabır isteyecek ve pişman ettirmeyecek o da eminim. gerçekci yanları insan ilişkilerini işleyişi de çok güzel bu dizilerin. iyi seyirler.


  • caydak  (16.01.21 15:52:33) 
Kesinlikle Sopranos. Sanki dizi değil de uzunca bir film gibi. Müthiş.


  • lüzumsuz adam  (16.01.21 15:56:22) 
2sinde de ganster teması var ama sopranosta önplanda olan gangster-mafya çeteler. wirede ise fbi.sopranos godfathere benziyor biraz.zaten habire atıf var.duygusal tarafı da var ama aile çocuk vs.
wire daha iyi olabilir.özellikle ilk sezon sonrası.

  • ShadowOfMoon  (16.01.21 17:35:53) 
The wire. Çok fazla karakterle başlıyor, 3-4 bölüm sabredin.


  • zihua  (16.01.21 17:50:05) 
wire izlemedim ama sopranos bence kült, çok iyi dizi.


  • mikahakkinen  (16.01.21 18:44:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.