(1)
Online çalışıyorum ama evde internet yok
kırmızıayakkabılıgargamel
Merhaba, 2-3 ay bir arkadaşımın evinde kalacağım, geçici olarak. Online çalışıyorum haftada iki üç gün ama bu evde internet yok. Taşınabilir internet almam mantıklı mı? Şu an piyasada taşınabilir neler var hiç bilmiyorum. Bildiğim tek şey superbox, o da çok pahalı.
Merhaba,
2-3 ay bir arkadaşımın evinde kalacağım, geçici olarak. Online çalışıyorum haftada iki üç gün ama bu evde internet yok. Taşınabilir internet almam mantıklı mı? Şu an piyasada taşınabilir neler var hiç bilmiyorum. Bildiğim tek şey superbox, o da çok pahalı.
0
kırmızıayakkabılıgargamel (
16.01.21)
Elinizde modem varsa Türknet başvurun, taahhüt yok. 3. ay sonunda iptal edersiniz. Böylelikle hem nispeten uygun hem de stabil internetiniz olur. İlk ay fatura ödememek için referans linki isterseniz gönderebilirim.
0