[]

Gloria Starbucks farki?

Selam kahve severler..
Kahveden cok anlamayan, buldugunda Americano denen şeyi sade ve sütsüz yapistiran biriyim. Bugun Besiktasta yine bir Americano alayim diye Starbucksa ugrayayim dedim, bilenler bilir, Gloria ve Starbucks bitisik orada, gel gelelim Starbucksta 10 kisilik bir kuyruk vardi ama Gloria da tek bir kisi bile yoktu, sebebi tam olarak nedir? Sanirim Istanbul da diger yerlerde de durum ayni



 
bana göre popilik.

aşağı kahvelerin tadlarından bilmem ne yazacaklar olabilir. :)

10+ yıldır kahve içiyorum.
  • AlsterWasser  (16.01.21 01:02:02 ~ 01:02:47) 
Düz adam sami yorumu yapıyorum;

Gloria daha pahalı ve daha ufak bardaklarda veriyor.
Mesela latte alıyorum ikisinden de starbuck upuzun kova gibi bardak 15 TL, gloria ufak boy bardakta (starbucksun en küçük bardağına eşit olacak şekilde) 15,75 TL.

Gloria da çalışanlar diyor ki "biz aslında espresso daha çok koyuyoruz, starbucks sütü bol koyuyor aslında size süt satıyor vs" Haklı olabilirler ama benim gibi gurme olmayan envai çeşit kahve çekirdeğini yüz metreden ayıramayan düz adamlar için tat aynı tat, ama starbucks 2 misli veriyor. Benim için fiyat/performans starbucks bu durumda.

Ayrıca popülerlik+1
  • zikardo  (16.01.21 01:12:29) 
populerlik dolayisiyla guvenilirlik ve f/p. starbucksi sanki zengin isi gibi hep ithaf ettiler ama en uygun fiyatli kahvecidir


  • ala09  (16.01.21 01:26:03) 
Yanında Nero da var. Ben Neroya giriyorum mesela :D

Benim gibi senin gibi düz kahve içenler için fark yok gibi (belki Nero daha iyi çekirdek olarak vs biraz) esas fark herhalde şekerli şeylerdedir. White chocolate mocha, yok frappuchino gibi şeylerde starbucks iyi olabilir bilmiyorum. Genelde herkesin elinde onları görüyorum.
  • rodriguez2  (16.01.21 01:30:23) 
Al birini vur ötekine. Ama bizim halk kahvenin tadına mı bakıyor allasen.


  • olaylar olaylar  (16.01.21 10:19:30) 
Gloria da kahve içmedim sanırım ama nero bardakları daha küçük, daha pahalı ve kahvesinin tadı daha değişik geliyor bana. Genelde şöyle kocaman kahve alayım dediğimde starbuckstan alıyorum ama sıra çoksa alternatiflere bakarım.


  • jazzabel  (16.01.21 12:45:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.