[]

Çizim için Hangi iPad?

Selamlar, uzun süredir procreate işlerini hayranlıkla takip ediyorum ve son aylarda hep ipad alma hayali var kafamda. şu an bütçem tam olarak belli değil fakat zorlasam 6-7 bin liraya zorlarım herhalde. iPad pro modellerine bakıyorum, çok pahalı. zaten 12.9 inç'i hayal bile edemiyorum, 11 inç sanırım bana yeter. bu iş için illa 2020 model mi almak gerekiyor, ikinci el ipad'lere de güvenemiyorum. bu işi nasıl çözerim arkadaşlar?




 
hobi olarak görsel tasarım, grafik animasyon işleri ile uğraşan biri olarak bence önce standart fare-klavye ile başla

bak bakalım sarıyor mu?

eğer sarıyorsa ipad'e veya pahalı çizim tabletlerine geçiş yap.
  • duyurukullanıcısı  (15.01.21 11:55:38) 
Şu an sıfır satılan tüm ipad modelleri apple pen destekliyor.

düz ipad dedikleri modelleri tavsiye etmiyorum tek amaç çizim olsa bile gerçekten düşük segment aletler onlar. Ha çalışmaları iyi hoş tabi çoğu android tabletlere göre ama geçen sene ipad air inanılmaz bir güncelleme aldı ipad pro ile neredeyse aynı spec'lere geldi şiddetle tavsiye ederim ipad air modelini baya baya götürür uzun yıllar.

illa 2020 almak gerekmiyo tabi de eski ipad alınca kullanım süresi yıl bazında düşecek cihazın, işletim sistemi güncellemesi vs

başlangıç fiyatı 5700 ipad air 64 gb modeli kalemle birlikte dediğiniz fiyata geliyor aslında.
  • hedep  (15.01.21 12:01:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.