[]

eşimi hafta sonu arabayla havaalanına bırakmak

giderken sorun olmaz bilet olduğu için sanırım ama dönüşte ben ne yapıcam polis çevirirse? eşimi bıraktım dönüyorum bahanesi kabul görmez herhalde? nasıl yaparız bu işi?




 
Giderken de sorun oluyor. Bir bilet bir kişi için mazeret. Sen yine gidemezsin. Taksi çağırıp gitmenizi söylüyor Polis.


  • himmet dayi  (15.01.21 10:42:09) 
taksi zaten kesin çözüm de o magandalara muhtaç kalmak istemediğim için çözüm arıyorum aslında.


  • yazar yazmaz yazan yazar  (15.01.21 10:48:47) 
maalesef gidemezsiniz tek tek kontrol ediyorlar biletleri. ben istanbul havalımanı alıbeykoy arasında 3 kere cevırmeye denk geldım. biri sıkıntı cıkarmazsa dıgerı cıkarır


  • zenc  (15.01.21 10:49:59) 
refekatçiye izin yok.o nedenle siz bırakmazsınız. ya toplu taşıma kullanacak, ya taksi ya da aracı kendi kullanacak.


  • helenart  (15.01.21 10:50:50) 
eşinizin biletini bilgisayarda çoklayıp çıktı alın.


  • nuisance  (15.01.21 11:11:46) 
Giderken de sorun olur.
E devletten izin almak deneyin.

  • etna  (15.01.21 11:16:51) 
Ben emniyet müdürlüğünü aradım, görevli memur, "bilet çıktınızı alın arkadaşlara gösterin sorun olmaz." dedi. Olmadı.


  • karacigerim vur kadehlere  (15.01.21 12:49:13) 
Konuya yardimci değil ama hayatımda gördüğüm en salakca olaylar Türkiye'deki sokaga cikma yasaklarindaki belirsizlik. Yok polisi arayip soruyoruz, yok o olur mu bu olur mu.
Ya madem bu kadar yazilimci egitecekmissin falan, yap Avrupa'daki gibi sistem; insanlar ya form doldursun ya telefondan yapsin. Böyle refakatciye falan izin ver, adam kanit göstersin bitsin.

Kolay gelsin simdiden, ben burada elimde belge olduğu sürece bile tedirgin oluyorum (belki Türkiye'den aliskanlik), Türkiye'de hele her seyin belirsiz olduğu donemde polis yazar mi yazmaz mi tedirginligi zordur
  • logisticsmanager  (15.01.21 13:02:34) 
emniyetle görüştüm şimdi; bilet çıktısı yanınızda olsun giderken de dönerken de hiçbir sorun olmaz dedi. ses kaydı da var telefonumda olası piçlikte ses kaydını da dinletirim.


  • yazar yazmaz yazan yazar  (15.01.21 14:34:43) 
O ses kaydının yasal olmadığını belirteyim de :)

İzinsiz ses kaydı almak suçtur. Başın ağrır. Arkadaşın annesi hapis cezası almıştı öğretmenler odasında gizli ses kaydı aldığı için.
  • himmet dayi  (15.01.21 15:33:03) 
emniyetle olan görüşmeni ses kaydı aldığını bi yerde söyleme polise hatta o ses kaydını silsen iyi olur:D


  • nahtoderfahrung  (15.01.21 15:41:29 ~ 15:43:16) 
e devletten seyahat izni al. 5 dakikada çıkıyor uğraşma boş işlerle.


  • tenekeadam  (15.01.21 16:45:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.