[]

30+ cilt bakımı

Nelere dikkat ediyorsunuz, onerdiginiz rutinler, ürünler var mıdır?

Cinsiyet: kadın


 
Yaz kış, dışarı çıkarken sürekli güneş kremi. En önemlisi bu.

Bir gündüz kremi, bir gece kremi. Bunları alırken bin çeşit özelliği olmasına bakmıyorum, cildim kuru olduğu için güzel nemlendirsin yeter.
Bir göz altı nemlendiricisi, bunu da ortalama fiyatlı bir şey alıp geçiyorum.

Güneş lekeleri için hyaluronik asit ve c vitamini serumları aldım ama pek düzenli kullandığım söylenemez. Hyaluronik asidi çok öneriyorlar, çok seviyorlar.

Ama güneş kremi şart. :)

Edit: Temizlik için de cilt tipine uygun yumuşak bir temizleyici ve yüz yıkama fırçası, isterseniz yine cilt tipine uygun tonik. Fırçayla yıkamak çok daha iyi geliyor bana.
  • kobuzchu kiz  (14.01.21 18:36:54 ~ 18:38:53) 
Cildim çok kuru ve hassas. Buna rağmen devamlı bir rutine sadık kalamasam da, bu hafta makyaj sonrası yüzümü yulaflı sabunla temizlemeye, toniklemeye ve jojoba yağı ile nemlendirmeye başladım. Sabahları da nemlendirici serum kullanıyorum.
Makyaj olarak da çok bir şey yaptığım söylenemez, her gün renkli güneş kremi kullanıyorum sadece.

  • amelie poulain  (14.01.21 18:38:44 ~ 18:39:31) 
çok eskiden beri shiseido ürünlerini kullanıyorum. yaş grubu ve cilt tipine göre ürün çeşidi de değişiyor. o yüzden bir uzmana danışırım mutlaka dönem dönem. temizleyici tonik nemlendirici ve göz kremi, sabah akşam kullanıyorum. bir de haftada bir siyah noktalar için kil maskesi kullanıyorum. ayrıca güneş kremi +1.


  • pide  (14.01.21 18:47:50) 
Ya hangi güneş kremi bana da söyleyin
Güneş kremi sürüp mü renkli (bb, fondöten vs) sürüyorsunuz üstüne? O zaman etkisi geçmiyor mu? Bir de Güneş kremi de ağır yağlı bişey değil mi? Fazla yağ (nem demiyorum) cilde napıyor:/

Son olarak marka falan da paylaşalım yaa okuyan nemalansın buradan :) hadi be canım ablalarım allah cildimize zeval vermesin .
  • jimjim  (14.01.21 20:20:39) 
ben shiseido fan görl olduğumdan yüzüm için onun güneş kremini kullanıyordum. sonra yanaklarımda roza hastalığı peydah olunca solantenin rozaya iyi gelen bir güneş kremini kullanmaya başladım. fondöten vs kullanmadım hiç, o kısma bir cevabım yok. yine duyuruda gördüğüm şu hesap faydalı paylaşımlar yapıyor, ona bakabilirsiniz: www.instagram.com


  • pide  (14.01.21 20:33:37) 
Sigara ve alkol varsa ağzınızla kuş tutsanız sonucu etkileyemiyorsunuz.

Ve güneş kremi şart ve en etkili güneş kremi bile azami 4 saat etkilidir.
  • Mirket  (14.01.21 21:03:25) 
Güneş kremi solante pigmenta kullanıyorum ben, lekeye meyilli cildim. Ama ben de fondöten ya da cilt makyajı neredeyse hiç kullanmadığım için bir şey diyemiyorum.


  • kobuzchu kiz  (14.01.21 21:45:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.