[]

2 metrelik dijital kumpası nereye satabilirim?

İnternetteki fiyatlar doğruysa eğer ciddi pahalı bir ürün. Elimizde de hiç kullanılmamış bir tane mevcut. Bunu Ankara da kime veya nereye satabilirim?




 
ostim tarafında sanayide gidebilir ama gidip tek tek uğraşmak lazım. sahibinden veya letgo iş görür.


  • tabudeviren  (13.01.21 21:56:44) 
letgo ya da sahibinden üzerinden ilan ver. alıcı seni bulsun. yok ben illa alıcıyı kendim bulacağım dersen küçük sanayide kalıpçılar, otomotiv, beyaz eşya sektörüne iş yapan kobiler kullanır o tarz bir ölçüm cihazını.


  • himmet dayi  (13.01.21 21:57:26) 
@tabudeviren,
Aslında amaç mümkün mertebe en hızlı şekilde elden çıkarmak.

@himmet dayı,
küçük sanayi dediğiniz yer neresi?
  • mayday  (13.01.21 22:13:11) 
gündelik standartı 20-30cm. senin elindeki dev kumpası ancak kalıpçılar veya makinacılar kullanır. bir ihtimal tornacıların da işi olabilir.

sanayide bir yere gidersen o malı piç ederler, 100 lira vereyim yeğenim olur sonu. sıfır fiyatına bakın en az %30 düşüğünü yazarak sahibinden, letgo ve benzeri sitelere (fbook dahil) uygun kategoride ilan verin. gene de hızlı satılacağını düşünmüyorum.
  • orpheus  (13.01.21 23:44:45) 
Sıfırı en az 20 bin liradır onun, öyle sıradan sanayilerde kullanılacak bir ölçü değil.

Büyük parça imalatı yapan yerleri arayıp sorabilirsin, kolay satılacak bir edevat değil yani.

Tersaneler olabilir, gemi motoru veya parçaları üreten birileri olabilir, bu kadar geniş malzemede hassas üretim yapacak başka sektörler neler olabilir onlar düşünülmeli biraz.

Kamyon imal eden fabrikada bile lazım olmaz bu kadar geniş kumpas bana göre.
  • John Bloor  (14.01.21 10:45:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.