[]

sahte içki olabilir mi?

her zaman aldığım tekelden bi böğürtlen şarabı aldım bugün. daha iki gün oluyor aynısından içeli. ama bu sefer tadı tuhaf geldi. pis bi kokusu var bir de baya bariz pis kokuyor. bardaktan mıdır buzdolabında çok soğutmadım ondan mıdır bilmiyorum. bunun sahtesinin olma olasılığı var mı? iki yudum aldım sanırım dökcem lavaboya.




 
Sanmiyorum. Sarap bozulmuştur. Bogurtler sarabinin zaten guzel olma ihtimali de bence dusuk.


  • pass  (13.01.21 21:10:47) 
Bir şekilde hava aldıysa bozulmuştur. Böğürtlen şarabı baya lezzetli oluyor normalde. Onun sahtesini yapacaklarını sanmıyorum.


  • himmet dayi  (13.01.21 21:12:07) 
Bozulmuş o. Sahte içki bozuk kokarsa kendini daha çabuk ele vereceği için kötü kokma lüksü yok.


  • 1bir1bir1  (13.01.21 21:13:41) 
Mantara bi baksana sadece şaraba değen kısmında mı şarap lekesi var? Yoksa yanlardan falan da var mı? Hava almış olabilir ama sahte şüpheniz olan bir şeyi asla içmeyin.


  • ykyt  (13.01.21 21:19:00) 
@ykyt, sadece şaraba değen kısmında var bi de pis kokusu tuvalet gibi kokuyor


  • rayde  (13.01.21 21:22:40) 
Böğürtlen şarabını severim. Vincent içerdim. Bi kaç senedir marketlerde yok gibi migros vs. Ama diyeceğim bazen aldığım şarapların tadı birbirini tutmuyordu.


  • fezagezgini_4  (13.01.21 22:58:27) 
Busone olmus, olur oyle. Normal, tipa dogadan gelen bir urun. Pahali sarapta da karsiniza cikabilir.


  • buf-e kür  (14.01.21 00:26:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.