[]

sade yağın tadı nasıl?

patlamış mısırı tereyağı ile yapmak istiyorum ama olmuyor tabii ki malum yanıyor, patlattıktan sonra dökmek de çok iyi bir sonuç vermiyor. sade yağ kolay yanmıyor diyorlar peki tadı tereyağı gibi oluyor mu?




 
tadı tereyağ gibi, kokusu tereyağ gibi x 2.


  • koyusiyah  (13.01.21 21:13:57) 
o zaman neden toptan tereyağı alıp direkt sade yağa çevirmeyeyim? oha çok iyi valla. sanırım daha geç bozuluyor bir de değil mi?


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (13.01.21 21:15:57 ~ 21:16:12) 
Çok ağır ya, yelken marka aldım ben, baya da durdu bozulmadan, geçenlerde attım kavanozu.

Pilava tereyağ değil de ahır koymuşsunuz gibi bir koku kaplıyor mutfağı.
  • turk kizi  (13.01.21 22:03:52) 
Sonuçtan emin değilim ama bir de tereyağına zeytinyağı ekleyerek patlatmayı deneyin.. Bildiğim kadarıyla z.yağı tereyağının yanmasını engelliyor.


  • evanka  (13.01.21 22:07:33) 
beni etkilemez gibi geliyor ağır koku konusu bir şans veririm gibi geliyor mutlaka. özellikle popcorn için kullanacağım için iyi bile olabilir hatta.

@evanka: olmaz öyle bir şey ne yazık ki içinde süt var tereyağının az da olsa illa yanar koyduktan sonra. yanan şey yağ değil süt yani aslında.
  • proletarier aller lander vereinigt euch  (13.01.21 22:09:29) 
Buzluğunuzda yer varsa 10 kiloluk tereyağ alıp youtubedan bakarak yapabilirsiniz. Az uğraştırıyor ama toplu yapında tolere edilebilir :) ben seviyorum.


  • cilekli pasta  (14.01.21 01:51:34) 
cok az sade yagla yapiyorum ben payltlamis misiri cok iyi oluyor tadi.


  • in vino veritas  (14.01.21 12:12:09) 
Hiç denemedim ama sade yağ'ın (ghee) öneminden bahseden bir sürü doktor gördüm. Tereyağdan yapılabiliyor evde sanırım küçük bir miktar deneyin olmadı


  • eatpraylaw  (14.01.21 13:21:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.