[]

Askerlik ve öksürük

Geçen yıl tam bu zaman askerden geldim. Bedelliydim. Ciğerlerinden öksürüyordum ve çok kötü hasta oldum. 1 ay kadar sürdü ve ilaç alınca geçti. Ancak soğuk havalarda ciğerlerim acıyor. Sıcak havalarda bir şey olmuyor sadece soğuk havalarda oluyor. Ne olmuş olabilir? Askerden önce böyle bir şey olmuyordu. Doktora gidicem ama sorayım dedim.




 
Mikrop komobosu oluyor bence.


  • ir mania  (13.01.21 17:55:49) 
Ben de askerde bunu yasamistim. Soğuk ama çok soğuktu. Hava şartları degil fiziksel şartlar kotuydu. Yerlerde kar vardi ama kogus duvari çatlakti. Iceri ordan Ruzgar giriyordu. Neyse orada soğuğa ek olarak en büyük hastalık unsurlarından biri askerdeki battaniyelerdi. Yun battaniyelerin çok ince killari insanların oksurmekten oleyazmasina sebep oluyordu.

Bir bayram namazında yerlere serilmek uzere cikarmislardi koğuşlardan. Evet her firsatta yerlere serilen battaniyeleri örtüyormuşuz. Battaniyeler koğuştan ciktiktan sonra öksürükler azaldi.

Bu tur bir mikrobun biraktigi bir hasar olabilir. Iyi bir göğüs hastalıkları doktoruna gözükmekte fayda var. Gecmis olsun.
  • pass  (13.01.21 21:03:27) 
zaatüre geçirmişsiniz. bende de aynısı var. soğuk algınlığı falan oluyorsa anında ciğerim ağrıyor geçiyor sonra


  • argent dawn  (13.01.21 21:46:41) 
@argent 1 yıl sonra bile etkisinin devam etmesinin nedeni ne olabilir? Zaatüre de olsa şu an bir sıkıntı kalmamış olması gerekmez mi?


  • black mamba  (14.01.21 08:20:10) 
Zaatüre ciğerde iz bırakabiliyor.


  • SiyamkedisiZorro  (14.01.21 09:14:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.