[]

Xbox one s, Xbox one x tercihi

Selamlar, günde 1-2 saat oynamalık bir konsol alacağım. Daha önce ps4 vardı ama gamepass için xbox almayı düşünüyorum. 2000tl civarı garantili S serileri var, saha fazla para verip one x almaya değer mi?
4k tv mevcut ama oyun hastası değilim, eğlencelik kafa dağıtma amaçlı kullanacağım. Ps4'e özel oyunlar vs çok ilgi alanım değil.



 
series x, al kesinlikle eski nesil konsol alma. sanırım one x yazarken series x'i kastetmişsin.


  • cemlemikonusuyorsun  (13.01.21 12:48:31) 
arkadaşın önerdiği series x çok pahalı, 2000 liraya konsol bakıyorsanız 7000 küsur liralık konsol almanız çok zor tabi ama eski nesil cidden alınmaz. tam bu noktada kurtarıcı olarak series s giriyor devreye, sahibindende yurtdışından getirenler 3700'lere satıyor, avrupa'dan bir şekilde daha ucuza da getirtebilirsiniz.


  • signore  (13.01.21 12:52:16) 
Game pass kutuphanesi cop dolu degil mi? Bence gunde 2 saat oyun oynacak biri icin ps daha iyi ama illa alacaksan series s al bence


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (13.01.21 13:02:25) 
Su an Xbox one S'ler bile asiri pahali, 3500 civari. One X ise bunun iki kati.

Eger butceniz dusuk, konsola da çok zaman ayirmam diyorsaniz One S alin.
  • Avoiding The Puddle  (13.01.21 13:13:40) 
Forza Horizon'u, Gears 5'i, Halo'su yeter be. EA Play de dahil oldu Game Pass'e.
Artık fifa 20, battlefield 5 ve 1, Dragon Age, Star Wars Jedi vs. de var.

Game Pass'te de geçen rdr vardı kalktı mı bilmiyorum. 5-10 oyun sağlam gerisi tırt ama onlar yetiyor zaten.

Injustice 2, Dirt 4, control, motogp 20, skyrm falan da eklenmiş şuan bunlar da güzel oyunlar. Yani ps al diyenlere çok katılamıyorum aylık verdiğin parayı fazlasıyla hak ettiğini düşünüyorum. PS de vereceğin 1-2 oyun parasına 1 yıl game pass e erişiyorsun.

Cihaz konusuna gelirsek. Evde one x de var, hala xbox 360 da var. İkisini de oynuyorum ara ara. Senin kafadayım. Bana yetiyor arkadaş. Kapitalizm sürekli yeni şeyler çıkartıp sanki ihtiyacın varmış gibi pohpohluyor sen de almak istiyorsun. Yok kardeşim ihtiyacım. Ben koltuğuma yayılıp tv de oyun oynamak istiyorum. Kaç sene öncesinin xbox 360 ı da yetiyor 4k one x de yetiyor. Tabii ki kalite farkı bariz ama amaç eğlenmek zaten. İlla görseli gerçek dünya gibi görme derdim yok açıkçası. Donmasın yeter. Ki konsolların olayı optimizasyonlarla donmamasını sağlamak zaten, e onda da sorun yok. Görmemiş gibi yapıyorum ben zaten yeni çıkan şeyleri. Görmesek bize yetiyor çünkü aslında elimizdeki. TR de bu stratejiyi geliştirttiler sağ olsunlar.

O yüzden one s bile yeter bence boşuna paranızı harcamayın ülkemizde çok pahalı konsollar.
  • ananiyimioguz  (13.01.21 13:50:26 ~ 13:55:11) 
Bir yıldan fazla bir süredir one s kullanıyorum. Senin gibi günde birkaç saat oynuyorum ve gamepass fazlasıyla yetiyor. Çöp dolu diyenler haftada bir oyun bitiriyor herhalde. Ben çok zamandır oyun oynamadığım için rdr bile aldım oynadım çok eğlendim.

İkinci el temiz ve garantili one s işini görür. One x de denk gelirsen alabilirsin çok daha güçlü bir cihaz. 2000-2500 arasına gelir sana konsol. 4000 civarına series s var ama iki katı para demek yani.

Ben series x almayı düşünüyorum, elimdeki one s'i satardım sana almış olsam :/
  • chicha_v2  (13.01.21 14:24:26) 
Öneriler için teşekkürler, eskisi gibi saatlerce oynayamıyorum zaman yetersizliğinden @ananiyimioguz dediği gibi kısa süreli eğlence amaçlı oynayacağım.


  • Weeze3r  (13.01.21 16:35:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.