[]

gözün içine kirpik girmiş hissi

bu sıralar çok olmaya başladı, bür türlü çıkaramıyorum. içinde kirpik var mı yok mu onu da bilmiyorum. banyodan sonra oluyor, sabundan dolayı da olabilir ama sadece bir gözümde oluyor. bu neden olur ve suyla gözü yıkamaktan başka çıkarma yöntemi var mı?




 
Normalde göze bir şey kaçtığında yıkanmaz, gözler kırpıştırılır, o kendiliğinden çıkar. Sabundan kaynaklanıyorsa sabunu gözüne sürmemeyi bi denesen belli olur.


  • 1bir1bir1  (13.01.21 05:56:48) 
Kuruluktan da olabilir o his, kirpik olmayabilir. Bi göz damlası alıp deneyin bence, duşta sıcaktan, buhardan hassaslaşıyodur gözünüz.


  • turk kizi  (13.01.21 06:32:02) 
Soğanla gözü yaşartınca çıkabilir.


  • EasyTiger  (13.01.21 07:58:08) 
aynı his için 2 ay önce göz doktoruna gittim. 15 olması gereken (birimin ismini hatırlayamadım) gözyaşı seviyem bir gözümde 4 diğerinde 5 çıktı. hatta kadın fırçaladı neden bu kadar beklediniz diye. zibilyon tane damla, jel vesaire kullanıyorum şimdi. ihmal etmeyiniz bence.


  • Phoebe  (13.01.21 09:29:37) 
Evet uzun süre devam ediyorsa göz kuruluğu da verir bu hissi. Lens kullananlar iyi bilir


  • Unde bach canim  (13.01.21 09:56:40) 
bazen ozellikle kisin eldiven, atki turu seylerin beyaz/seffaf renkli tuyleri de kacabiliyor. kirpige takilip goze giriveriyor. bi keresinde oyle olmus fark etmemisim. gozumu cikaracaktim neredeyse batma hissi yuzunden. sonra o incecik tuyun ucunu gordum aynada, cekmemle 3 parmak tuy cikmisti gozumden. belki oyle bir seydir?


  • in vino veritas  (13.01.21 10:38:56) 
alt ya da üst göz kapağında, gözün içine değen bir yağ bezesi çıkmış olabilir, öyle bir şey görünüyor mu bir bakın. bende çok sık oluyordu, his tam tarif ettiğiniz gibi. eğer bulursanız öyle bir butoncuk kulak pamuğu ya da temiz bir mendilin ucu ile hafif bastırınca patlıyor içindeki yağ pamuğa ya mendile geliyor, temizlenmiş de oluyor.

edit: çok minik değilse kendiniz ellemeyin tabi, gerçi büyük olsaydı şimdiye fark ederdiniz.
  • ofelia  (13.01.21 11:51:11 ~ 11:52:04) 
Doktora gorunmekte fayda var...


  • invictae  (13.01.21 14:30:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.