[]

temiz eski araba nasıl bulunur

2000 model üst segment audi, volvo falan bakıyorum.

cidden malum sitelerden temiz bulmak imkansız.

bizim çevrede falan görüyorum mesela illa böyle aileden falan mı bulmak gerekiyor?

yoksa sahibinden i falan dikkatli takip etsek bir şey çıkar mı?

 
2. el bulamazsınız.
ancak çok yakın aile bireyinden (onada güvenebilirseniz) belki.
bu memlekette tır şoförleri, tırın parçalarını satıp 2. el çakma parça takıp, tır sahibini dolandırıyor.

bir ihtimal satıcı hakkaten kaza yapmamıştır. kaza yapsan saklayacak ama adam es kaza kaza yapmamış ve arabasını satıyor. adam durum gereği mecburen dürüst davranacak. bu ihtimal size denk gelirmi şans sadece.
  • aslindasorunumpsikolojik  (12.01.21 21:28:22) 
İlan dışı bulup sahibine çökmen lazım. İlan sitelerinde de var ama iyi mal iyi para. Ya denk gelecek, ya parasını basıp alacaksın.

Dipnot: Tanıdıktan araba alınmaz.
  • Arthur Dayne  (12.01.21 21:29:39) 
ikinci el yüksek kilometre düşük model üst segment araç ocak söndürür derdi, masrafı bitmez.


  • orpheus  (12.01.21 21:54:02) 
2000 model audi volvo tüpsüz binilmez. @orpheus +1 tanıdıktan almancıdan falan bulursan olur. ben 98 model 525d bulmuştum, ancak sahibi sürekli fiyat arttırdı. şanzımanı da ağır sıkıntılı ve masraflıydı vazgeçtim.


  • mikahakkinen  (12.01.21 22:56:51) 
Eski üst segment araba kesinlikle alınmaz dostum. Üzülürsün yani, uğraşıp durursun. Bütçen kısıtlıysa üst segment araçlara bakma derim.


  • roket adam  (13.01.21 10:13:02) 
ust segment araca ilk sahibi biner, sonra arac diger sahiplerine biner diye bir atasozu vardir, bunu iliklerine kadar defalarca hissetmis biri olarak uzak dur diyorum.
20+ yasindaki premium arac bugun babamdan miras kalsa yarin satarim (LEXUS haric diye eklemem lazim, onu da Turkiye'de bulusun yok)

  • cooperr  (13.01.21 10:25:30 ~ 10:38:26) 
geçen bir başka bir duyuruya yazmıştım. 2000 model arabanın temiz olması bize ne ifade ediyor?


  • co2s2  (13.01.21 10:48:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.