[]

Düşük tansiyon

Çok uzun yılllar önce anksiyete tedavisi gördüm tam iyileşme sağlayamadım . Ama biraz alıştık diyelim .
2017 de baş dönmesi olacak gibi bayılacakmışım gibi oluyordum . Göz KBB ve beyine gittim . Ama sanırım bişey çıkmamıştı.
Bu yıl Mart’ta tekrar başladı , panik atak durumuna çok benzerdi . Geçti tekrar geldi derken son günler de arttı .
Ben kalabalık ortamlara girdiğinde arttığını düşündüm .ama yorunca KBB ye gittim . Sinyal kaybı gibi bişey varmış . Kalbe ve beyine git dedi .
Ben korktuğumdan göze gittim , göz numaram değişmiş , bir ay falan rahattım . Tekrar şikayetlerim artınca kalbe gittim .
Kan tahlili ekg kalbe ultrason Baktı hoca , bişey demedi tansiyon holter taktı . Pamdemi dolayısı ile ancak Perşembe görebileceğim hocayı sonuçlar İçin . ( kan değerleri normal sınırlarda çıkmış )
Ama tansiyon sonuçları uyurken , 6 3.5 ve 7 ye 4 gibi sonuçları görünce baya tırstım açıkcası . Düşük tansiyon dedi biri böyle olabilirmiş ama riskli imiş , başka bir de sadece bu sonuçla biley diyemem , ama muhtemel düşük tansiyon +. Uyku apnesi dir dedi . Panik atak la alakası yok dedi .
Karışık oldu ama bilgisi olan var mı ?

 
Olsa bile bir iki ilaçla çözülebilecek bir rahatsızlık için bu panik niye?
Uyurken bünye kendini dinlenmeye alıyor işte.
Sakin ol. İyisin, iyi.
  • Mirket  (12.01.21 17:13:17) 
Hocam terapiye gitsen daha iyi olmaz mı aslında bi yandan?

Çünkü anlattığın şeyler hastalıktan daha ziyade, özellikle de son dönemdeki psikolojiyle birlikte hepimizin içinde olduğu anksiyete durumu.

Bununla birlikte de kalp sonucu temiz çıkarsa, düşük tansiyona Google arama sonucuyla bakmamak lazım. Doktor diğer sonucu görmeden hemen "hmm riskli" dediyse onu da sal zaten.
  • lcha  (12.01.21 17:16:36) 
sodyum eksikliği ile benzer durumları yaşadım uzun yıllar. endişelenmeyin, kardiyoloji ile çözüm alabilirsiniz.


  • sinematikcrop  (12.01.21 18:20:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.