[]

içi boş hindi jambon

migros hemen'den polonez marka fit yaşam hindi jambon aldım.

migros-dali-storage-prod.global.ssl.fastly.net

lan içi boş çıktı. ambalaj kapalı, mühürlü, yapışık, ama içi boş. sanırım banttan geçerken alet bunun içine koymayı unuttu, öyle kapatıldı mühürlendi.

5 liralık şey, iade falan uğraştığıma değmez de çok ilginç bişey lan içi boş kapalı ambalaj geldi.

eskiden sahibinden'de satılan kutusuna ters konmuş eti puf vardı, dünya paraya satılan. bunun da böyle koleksiyon değeri olan bir numarası olur mu sizce?

 
Yapacak bir sey yok, markete gidip muhabbetini ettigine degmez, inanmayan gozlerle dinlerler sadece. Para iadesi vs yapacagini sanmiyorum. Sikayeti de yukariya ulastirmazlar muhtemelen unutulur gider, ben fisi falan da ekleyip migros musteri iliskilerine sikayet maili atardim sadece.


  • neverletyougodown  (12.01.21 15:44:33 ~ 15:49:01) 
sanmıyorum, ama direkt polonez'e bildirirseniz belki geribildirim olarak dikkate alabilirler.


  • gkhncnzdgn  (12.01.21 16:15:34) 
@gkhncnzdgn polonez sallamaz bile, onun ilk muhatabi migrosun satin alimcisi cunku. Senin polonez'e geri bildiriminin etkisi x kadarsa, Migrostan poloneze gelen geri bildirimin etkisi 50x, 100x olarak dusun


  • neverletyougodown  (12.01.21 16:26:34) 
Fotoğrafını çekip Polonez'e gönderin. 5 lira 5 liradır. Ben MuratBey Peynirleriyle bi mevzu yaşamıştım market değil direkt marka çözdü.


  • lcha  (12.01.21 17:18:36 ~ 17:19:30) 
Hocam yani ondan ben de alıyorum, eline alınca boş jambonu anlamaman garip olmuş. Eğer boş olduğunu açınca farkettiysen, açmak için eline ikinci kez aldığında da durumu çakmamış ve açmış olman çok enteresan. Yani bir insan 3 gram ile 63 gram arasındaki farkı anlamalı bence :) Geçmiş olsun.

Bir de Eti puf'un üzerindeki jelatin ambalaja zarar vermeden açman çok zor. Dolayısıyla Eti puf'ta bir hile olamaz ama Polonez'in jambonunu ben sıcak baskı makinesi ile herhalde yeniden yapıştırabilirdim. O yüzden bence Eti puf daha değerli.
  • prole  (12.01.21 17:46:18) 
ahahaha eti puf <3

bence deneyin ya. ne zararı var ki denemenin. eğlenirsiniz, güzel anı. hatta twitterdan sahibinden'e link verin, polonez ve migrosu tagleyin. buraya da tweeti atın, biz de rt yapalım. çoksel olay.
  • allineed  (12.01.21 17:46:21) 
"migros hemen" isimli ve denilen ve getir gibi, yemeksepeti gibi eve sipariş getiren yerden aldığımı yazdım sanıyorum. yani adam poşeti kapıya bırakıp kaçıyor zaten. ne ara elleseydim? hatta ona rağmen poşetten çıkarıp dolaba koyarken de fark etmedim, öünkü 3-4 tane almıştım, üst üste duruyordu, hepsini alıp o şekilde koydum. yemek için aldığımda oldukça hafif olduğunu gördüm ve ambalajın boş olduğunu fark edip "ulan hangi vicdansız yediği boş ambalajı geri dolaba koydu, çöpe atsanıza" diye evdekilere şarlayacaktım ki kapalı olduğunu fark ettim. yani açınca da fark etmedim, çünkü açmadım, hala kapalı duruyor.

parasında pulunda salamında jambonunda değilim, olur öyle hatalar. eminim ki migros'a götürsem sorgusuz sualsiz iade alırlar da onunla uğraştığıma değmez.

hatıra diye saklayayım ben bunu. çok eğlendim zira. gelene gidene gösteririm. ha para eder deseydiniz satışa falan koyacaktım.
  • kibritsuyu  (12.01.21 19:36:46 ~ 14.01.21 08:56:49) 
poloneze yaz. parti kodundan o partiyi incelerler. makinede sorun olmuşsa senin gibileri de çıkabilir :D görürlerse şarküteri kutusu yapıp gönderirler


  • glamdr1ng  (12.01.21 19:40:49) 
heheh para etmez bence de ya, eti puf durumu daha özel.

@neverletyougodown polonez sallamazsa bu onların dangozluğu, ortadoğululuğudur.
mal polonez'in malı, muhatabı polonez'den başkası değil. migros iade alır yine polonez'e gider orası başka, benim amacım iade / değişim değil polonez'e geribildirim verebilmek olurdu. geribildirimimin değerini karşıdaki firmanın kalitesi belirler.

on yıl kadar önce aldığım bir sigara (sıradan ucuz sayılabilecek bir marka) paketinde sanırım bir yerin tutkalı düzgün uygulanmamış paket açılıp kapanırken dağılıyordu, fotoğrafını çektim üreticisine gönderdim. adamlar geri arayıp mümkünse onu alıp size bir paket biz hediye edelim deyip ayağıma kadar bir elemanını gönderdi, gelmişken o zamanki bir milli maça da iki kişilik bilet hediye etmişti.
  • gkhncnzdgn  (13.01.21 16:22:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.