https://kyk.ziraatbank.com.tr/üstteki siteden 2 aydır ödemeye çalışıyorum ama fatura bulunamadı diyor. toplu erteleme falan mı yapıldı? ya da başka yerden mi ödeniyor? hata benden kaynaklıysa borç eklenmeden ödemeye devam etmek istiyorum.
kyk.ziraatbank.com.trüstteki siteden 2 aydır ödemeye çalışıyorum ama fatura bulunamadı diyor. toplu erteleme falan mı yapıldı? ya da başka yerden mi ödeniyor? hata benden kaynaklıysa borç eklenmeden ödemeye devam etmek istiyorum.
0
artık GİB üzerinden ödeniyor, e-devlete girin kyk borç ödeme yazın sayfaya yönlendirir.
veya;
intvrg.gib.gov.tr
0
montakristokondu
(
12.01.21)
Neden bilmiyorum ama artık ziraat'dan ödenemiyor. E devlet'te kredi geri ödeme diye bir sekme var oradan internet vergi dairesine yönlendiriyor, oradan ödeyebilirsiniz. Bu arada ödemediğiniz günlerde faiz binmiştir :(
0
İvd.gib'ye e-devlet şifresi ile giriş yapın. Borunuza öde tuşuna basınca, taksitle öde seçeneği çıkıyor. Oradan istediğiniz taksidi seçin.
0
teb banka kartımla ödeyemiyorum şaka mı bu? devlet bankası diyor benim sadece teb hesabım var, ne yapacağım şimdi?
0
banka kartından ödeme almıyor, kredi kartı olması lazım.
0
montakristokondu
(
12.01.21)
@tochinoshin
birisine para yollayın. o kişi kredi kartı ile ödesin.
0