[]

MacOS - Hatırlatıcı program

aylık düzenli ödemelerimin tarihlerini gireyim;
bu da bana her ay o gün 2-3 saatte bir hatırlatsın "ödeyecektin" vs. diye. bu uyarıyı istersem alarm gibi "sonraya ertele, yarın sabha hatırlat" yapabileyim.

gün içinde bana gelen mesjaları aynı uygulamaya not alayım.
hem bitenleri "bitti" olarak işartleyebileyim, hem de "bitti" olarak iaşretlemediklerimi bana 1-2 saatte bir "bak bunu yapcaktın" diye bildirimle uyandırsın.


----

beklentilerimin bu/buna yakın eşyler olduğu bir programa ihtiyacım var.
hatta bu program telefon-saat-macos ortak çalışırsa yani her yerden kafamı mikip bana her şeyi hatırlatırsa süpero lur.

öneriniz var mıdır?

 
bence ihtiyaçlarınız için en iyi varsayılan çözümlere sahip platformları kullanıyorsunuz.
mesela bir konseri hatırlamanız gerekiyorsa, takvimde bir etkinlik oluşturabilirisiniz. ya da erteleyebileceğiniz cinsten hatırlatmalar için de anımsatıcılar uygulaması istediğiniz özellikleri(tamamla, akşam hatırlat, yarın hatırlat vs.) barındırıyor. iki durumda da macos-ios-watchos üçlüsünden bildirim alabileceksiniz. şahsen uygulamadan uygulamaya atladıktan sonra en ideal yolun bu olduğuna karar verdim.

  • heavy smoker  (12.01.21 14:53:52) 
e bildiğin reminder var işte. ben ilaç falan içerken ilaçları bile oraya yazıyorum.

icons.iconarchive.com
  • alperz  (12.01.21 16:28:42 ~ 16:29:08) 
apple reminder
apple calendar
apple notes

ya da microsoft to-do
  • co2s2  (12.01.21 16:56:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.