[]

Bu resmin adı, ressamı?

Selam,

Öncelikle olayı özetleyeyim; bundan sekiz on sene önce odamda bir tablo peydah oldu. Ben satın alıp getirmediğime neredeyse eminim. (yüzde bir ihtimal kafam çok ama çok güzelken bir yerden alıp getirmiş olabilirim ama sanmıyorum) evdekilerinden de bir fikri yoktu nereden çıktığına. hatta bir süre sonra annem bunun büyü olduğunu düşünmüş ve yırtıp atmış çöpe. resimde üstü çıplak bir kadın, oturur vaziyette ama bütünlüklü bir bedeni yok. sürreal bir çalışma, pastel renkler kullanılmış. kendimi çektiğim bir fotoğrafın kenarında köşesinde, bir kısmı görünür halde rastladım bugün. google'da farklı keywordlerde arasam da resmin ismini bulamadım. fikri olan arkadaşlar için eklediğim görsel ne kadar faydalı olur bilmiyorum ancak kime ait olduğunu bilmiyorsanız bile, nasıl bulabileceğime dair önerilerinizi de duymaya açığım, teşekürler.


 
resim o kadar anlaşılmıyor ki kırpmasan daha net görürmüşüz


  • sydney  (12.01.21 12:26:50) 
annen yirtinca buyulu kadin daha da sinirlenmez mi? anti-buyu ciddi istir, oyle yok edilemez gibi geliyor.


  • ateistanbul  (12.01.21 12:30:39) 
@sydney tabloyu kırmadım, zaten çektiğim fotoğrfaın sağ alt köşesindeydi, önünde de yatak var. yani bütün resmi de koysam değişen bir şey olmayacak. bunu da kroplayıp upscale yaptım photoshopta. bütün resmi koysam hiç bir şey seçilmeyecek.


  • birsorusorayim  (12.01.21 12:32:38) 
@ateistanbul, büyüye ben zaten inanmıyorum, hatta o zaman anneme kızmıştım da niye yırtıyorsun diye. annemin batıl inançları vardı. kendisi bir de hacı olduğu için muhtemelen üstü çıplak bir kadın resminin evde bulunması onu sinirlendirmiş de olabilir aynı zamanda.


  • birsorusorayim  (12.01.21 12:34:36) 
Resim neresi anlaşılmıyor dostum bari yuvarlak içine alsaydın


  • Kahir ekseriyet  (12.01.21 12:35:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.