[]

Lebron James en çok sayı atan oyuncu olabilir mi?

Abdul jabbar'ın 38.000, lebron'un 34.000 sayısı var sanırım. Geçebilir mi sizce? Bir sezonda yaklaşık kaç sayı atıyor? 40'a kadar oynarsa her türlü geçer sanırım.




 
Geçecek bence. En fazla 3 sezon sürer.


  • Andrew  (11.01.21 21:58:21) 
geçer abi.


  • anti-kahraman  (11.01.21 22:01:15) 
şimdi baktım da 3 bin 883 sayı atması lazımmış geçmek için.

en kötü ihtimali düşünüyorum, valla her maç ortalama sadece 10 sayı atsa bile 388 maçta geçer. yine en kötü ihtimalde takımı hiç play-off yapamadı diyelim, beş sezon bile etmiyor bu. lebuş 36 yaşında daha. kendini sıkarsa 2-3 sezonda halledebilir bu işi. hadi dört olsun.

ağır sakatlık yaşamazsa ve geçmek için hırslıysa her türlü geçer bence.
  • der meister  (11.01.21 22:18:56) 
25 sayı ortalamasıyla 60 maça çıksa 2.5 sezonda geçiyor. fakat hem sezonda 60 maçtan fazla oynamış hem de 27 sayıları görmüş ortalamada. o yüzden 2 yıl sonra bu istatistiği yakalayabilir. lebron'u 5 sene daha sahalarda görmek isterdim.


  • golgi aygıtı  (12.01.21 11:24:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.