[]

işten ayrıldıktan sonra maaş hesabı ne zaman normale döner

31'inde ayrıldım şirketten hala maaş hesabı gibi devam ediyor. önceden haber verecekler mi hesabınız normale döndü diye ona göre bonusu kapattıracağım?




 
onceden haber verme yok. is bankasi hesabim 6 ay sonra normale donmustu, akbank hesbaim 2 gun sonra :)


  • fakyoras  (11.01.21 21:57:03) 
4 yildir eski maas hesabimi kullaniyorum.her ay hesabima duzenli para yatirdigim icin hesabimi normal hesaba donusturmediler.


  • kaiserr76  (11.01.21 22:01:15) 
garanti. 5 ay sonra falan mesaj gelmişti. maaş müşterimiz olmadığı için eft için bundan sonra şu kadar ödeyeceksiniz falan gibisinden


  • westblack  (11.01.21 22:09:35) 
Akbank 5 yıl


  • stewie  (11.01.21 23:08:58) 
Garanti hesabımı işten ayrıldıktan sonra 2 sene daha kullandım, eft ücreti falan alınmadan. İş bankası gebelik iznine çıktığımda maaşım yatmadığı için direkt ücret almaya başladı eftlerden.


  • curukturpkokusu  (12.01.21 01:29:28) 
garanti, teb, işbankası, yapıkredi, finansbank, vakıfbank. Bunların hepsinde çalıştığım yerlerden dolayı açtığım maaş hesaplarım var, en eskisi 13 yıllık olan garanti. Hiçbiri beni arayıp hesabınızı normale döndürüyoruz falan demedi. hiçbirinde eft vs işlemler için ücret ödemiyorum. bonus, world, maximum kredi kartları var hiç birine aidat ödemiyorum senelerdir.


  • zikardo  (12.01.21 01:39:09) 
akbank 3-4 ay sonra eft'den ücret almaya başladı.

hesap işletim ücreti almadı henüz, kredi kartını da kullanıyorum aidat da almadı.

ama harcamalarımı minimuma çektim, güvenmediğim için en kısa sürede kapatacağım.
  • barabas  (12.01.21 08:48:12) 
Buradaki olay şu. Bankalar firmalarla maaş protokolü imzalıyor. Bu protokol metinlerinde genellikle işten ayrılan personelin BAnkaya bildirilmesi diye bir şart bulunur. Bunun sebebi hem ayrıcalıkların iptali hemde bu personel kredi vs kullandı ise bunun risk takibini yapabilmektir.

Bazı kurumlarda işten ayrılan personelin bildirilmesinin süresi duruma göre değişik 3 iş gününden 1-3 aya vs. Bazılarında süre yazsa bile kurum bankaya bildirimde bulunmaz, bulunsa bile Bankada ilgili personel bunu ilgili birimlere iletmez. Dolayısıyla sistemsel takibin olmadığı durumlarda maaş protokol süresi bitene kadar hesaplar ayrıcalıklı kalmaya devam eder. Bazı bankalar maaş müşterilerinin protokol sonrasında bile hesaplarına para aktarmaları kaydıyla ayrıcalıkları devam ettirebilir.
  • FAtE  (12.01.21 13:30:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.