[]

Yurtdışına gidip YouTube kanalı açan mutlu tipler

Neden buraya geldik ne kadar da mutluyuz acayip mutluyuz iyi ki geldik 10 dolara bu kadar şey aldık Tr de alamazsınızkonseptli videolar niye çekiyor? Altta yatan sebep ne sizce?




 
para kazanmak ve başka insanları bilgilendirmek


  • cemlemikonusuyorsun  (11.01.21 16:04:10) 
izleyenler soruyor ve hatta en fazla izlenen videolar bunlar oluyor.


  • sutlu nescafe  (11.01.21 16:06:57) 
ileride, türkiye kötüleştikçe daha da fazla izlenecek. ben de bir gün yerleşirsem yurtdışına şayet gayet de çekebilirim diye düşünüyorum aslında. bir süre yaşadım hatta keşke çekseydim market alışverişi, metrolar, günlük yaşam vs iyi kötü bi izlenme olurdu belki sonra ivme yakalardım.

çekenin amacı : para
izleyenin amacı : merak, boş vakit
  • garavel  (11.01.21 16:12:07) 
Sadece para değil, geldiği iyi durumu diğerlerine anlatma ihtiyacı. Şu fıkra aydınlatıcı olacaktır :) eksisozluk.com


  • marsli gocmen  (11.01.21 16:21:17) 
birincisi çok izleniyor
ikincisi herkes müthiş bir hayat yaşadığını göstermek istiyor. milleti kıskandırmak kültürümüzde var.

  • roket adam  (11.01.21 16:56:08) 
Kanka YouTube da japonic vardı. Fetocu diyorlar ama ben severdim ilk zamanlarını. Hatta o dönemde melike uysal diye bir hanım abla vardı onu da çok izlerdim. İkisinin de ortak noktası Japonya'daki yaşaması idi. Melike Hanım abla taşındı, ilgim kayboldu kendisine. Ancak her ikisi de videolarına japonya da hayat diye başladı. Hatta melike hanım abla japon tuvaleti bile tanıttı. Benim gibi ilgi duyanlar için güzeldi. Japonic in sokakta yürüme videosu vardı. Hiçbir şey yapmadan sağa sola yürüyordu. Sonra ne oldu. Millet ısrarla bu tip videolar istiyor. Melike Hanım da o ise girişti, japonic de. Hatta öyle bir hale geldi ki, japonic sadece Nissan gtr fan sayfasına döndü. İlk başlarda hoşuma gitse de artık takibi bıraktım. Durum bu


  • allah yazdiysa bozsun  (11.01.21 17:09:32) 
Şimdi ben yurtdışına yerlesmeden gidecegim ülke icin ararken resmen bulamiyordum, ki fransa yani, mozambik değil. Simdi bir baktim oha dedim. Bundan 4 sene önce 3 tane falan vardi belki.

Ulke o kadar dandik hale geldi ki insanlar kacmak istiyor, kaçmak isteyen bunlara bakiyor.
Sirf hayal etmek isteyen bile bunlara bakiyor. Yani ülkede konsol, telefon, giyim kusam resmen zengin isi artik. Bu soru sey gibi; neden oturup zenginlerin hayatini anlatan yapım izliyoruz (hani vardi ya zenginlerin evini gösteren programlar vs)? Işte Türkiye'de seviye o kadar düştü ki kicikirik araba, konsol alan adam bile zengin geliyor. Malesef ama böyle.

Izlendiği icin de çeken cok gibi.
Yalniz bunlarin olmasi, en azından düzgun bilgi verenlerin olmasi, önemli. Ben gelirken kafamda düzgün bilgi yoktu, maas, kira, is hayati vs. Yasayarak ogrendik.
  • logisticsmanager  (11.01.21 17:29:21) 
para bence ikinci üçüncü plandadır. Paylaşmak belki üstlerdedir, fakat herkesin atladığı şey, sıfırdan bir ülkede sosyal ortamını kurman vakit alır. Hiçbir arkadaşın yokken bir şeyle meşgul olman lazım, paran da yoksa etkinlik vs yapamazsın. Video çekip Türklere gördüklerini anlatmak iyi bir sosyalleşme yolu. Hatta bu sosyalleşmede sen üst konumda olan biri gibisin, millet izleyip özenip güzel yorumlar yapıyor falan (belki.)


  • rodriguez2  (11.01.21 18:20:24 ~ 18:21:08) 
Bence altta yatan sebep mutsuzluk. Mutlu olan kimsenin böyle şeylerle uğraştığını görmedim henüz.


  • bruce mclaren  (11.01.21 18:43:19) 
Eziklik.. Yurtdışına çıkmamış ve oralarda senelerce yaşamamış olsam neredeyse inancam hayatlarının çok güzel çok şahane olduğuna..


  • superfluid  (11.01.21 19:57:28) 
Neden altında olumsuz bir şey arıyorsunuz? Fazla toksik yaklaşımlar bütün bu cevaplar. İnstagrama neden fotoğraf koyuyorsanız aynı sebeplerden. Ben seviyorum. Yurtdışına hiç çıkmadım. Ama en azından yüzeysel de olsa bilgi edindim. Bu insanların tecrübelerini gözlemlemek bir şey katıyor. Bir paylaşımda bulunmak da onları mutlu ediyordur.


  • black mamba  (11.01.21 20:16:12) 
Millet deli gibi bunlari izliyor. Yok mehmet su arabayi almis, yok veli 5 saat calisip bilgisayar almis vsvs.

Turkiyenin bile yarisi youtube'a tiktok'a is yapip populer olmanin pesinde ama anlatacaklari ilginc bir sey yok.

Bu adamlarin elinde cok tutan bir senaryo (yurtdisina yerlesmeleri) ve guzel de bir set (yasadiklari ulke) var.

Geriye oynayip populer olmak kaliyor. Onlar da yapiyor.
  • brkylmz  (11.01.21 20:20:44) 
Ana sebep tabiiki para kazanmak cunku cogunlugu surunuyor. Surunmeyenler, gittiklerinin ilk 6 ayinda araba alip luks daireye tasinanlar da zengin arkadaslar. Onlar da vallaha param yok, burada alim gucu cok yuksek abi diye sallayip duruyor.

Ciddi yanlis bilgi iceren videolar var, 1-2 seneden beri disarda olmalarina ragmen uzundur orada yasiyormus gibi davraniyorlar, kullaktan dolma bir suru hurafe anlatip duruyorlar.

Cok hatali bilgi yakaladigimda altina bilgi hatali, yanlis yonlendiriyorsunuz diye yorum yaptigim oluyor, genelde negatif donus aliyorum, bana Ahaber tarzi sitelerden linkler yollayip duruyorlar kanit olarak.

Izleyici kitleleri enteresan, ya zir cahil ergen takimi, butun hayalleri disari cikip bir Mustang alip gezmek. Varsa yoksa araba, tartisma en sonunda ama arabalar ve elektronik orada cok ucuz noktasina gelip tikaniyor. Ya da parasi olan ama istedigi hayati Turkiye'de yasayamayan kitle. Bir tanesini yakaladim gecen, ah oralar soyle guzel boyle super keske orada yasayabilsem diye yorum yapmis. Herifin kanalina baktim altinda 911 var, kolundaki Audemars Piguet'in tanitimini yapmis vs.
  • cooperr  (11.01.21 21:13:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.