[]

kavanozdaki tavuk-ilik vs sular

knorun var vegi bilmem ne diye başka bir marka var bunları deneyen oldu mu? ben 4 kişilik pilav içine bir tavuk suyu kavanozun hepsini koymuştum çok ağır olmuştu. geçende iliklisini aldım tekrar üstünde illa yemeğe koymanıza gerek yok ısıtıp çorba niyetine içebilirsiniz de diyor. var mı böyle laps diye içen tadı nasıl? bir de başka nerde kullanılır, masterchefte paso bunu kullanıyorlardı yararlıdır herhalde.




 
Kemikli et alip kaynatirsaniz aynisinin daha dogalini elde etmis olursunuz aslinda.

Bir de duz corba olarak da icilir tabi ama ben genelde kemikli eti pisirirken icine havuc, pirasa, kereviz vb kok sebzeleri ekliyorum, muthis oluyor. Yani icinde bu sebzeleri kaynatirsaniz olur.

Bu arada seyreltilmemis tavuk suyu elbette cok agir gelir pilava :D bu arada masterchefe reklam almislardir muhtemelen.
  • kuehles blondes  (10.01.21 19:30:14) 
Tek başına çorba olarak içmedim hiç ama mercimek çorbasına koyuyorum ben knorr’u. Ağır olmuyor sanki.
3-4 markanınkini denedim ama sanırım en güzeli gurvita.

Kuehles blondes doğru söylüyor aslında ama hem uzun kaynatmak gerekiyor hem de benim evim açık mutfak, o kokuya dayanamıyorum. Bu arada aklınızda olsun bu bahsettiğimiz markaların hepsinin içeriğinde sebzeli kaynatıldığı yazıyor.
  • irene  (10.01.21 19:43:31) 
İçeriklerini hatırlamıyorum çok ama evde yapılanla maalesef alakası yok ve çoğu su gibi gelmişti bana. Instagram'da pinoeatshealthy'nin yaptığı kemik sularını görünce anladım bunu da. Gerçek kemik suyu, kolajenden dolayı jel yapida oluyor, kaşık batirabiliyorsunuz resmen.


  • piremses  (10.01.21 20:29:54) 
migrostan ilik alıp kaynatıp, sonra pet bardaklara koyup dondurabilirsiniz. biz öyle yapıyoruz. istediğiniz oranda istediğiniz zaman çıkarıp kullanabiliyorsunuz. genelde çorbalar için kullanıyoruz biz. çorbalara tad veriyor neredeyse hepsine koyuyoruz.


  • anarsika  (11.01.21 00:26:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.