[]

Bir futbolcunun günü nasıl geçiyor?

Futbolcu olan veya futbolcu hayatını yakından gözlemlemiş birileri var mı arkadaşlar?

Detay vermek isteyen olursa 1 haftasının nasıl geçtiğinden de bahselebilir.

Teşekkür ederim şimdiden.

 
Hangi futbolcu?
Cristiano Ronaldo mu
Mert Hakan yandaş mı?
  • yarey  (10.01.21 16:24:43) 
antrenman, maç, beslenme, sex


  • papuayenigine02561  (10.01.21 16:25:49) 
@papuayenigine02561 yerliler için Instagram dm'den şişme bebeklere yürüme hahaha


  • yarey  (10.01.21 16:27:01) 
abi on numara besleniyorlar bi kere, sürekli kontrol altındalar sağlık açısından profesyoneller tarafından, her gün düzenli kondisyon / vücut ve futbol antrenmanları oluyor. sonra kulübüne bağlı olarak müthiş lüks arabasına binip harika evine gidiyor. harika evinde de muhtemelen fanilerin rüyasında göremeyeceği müthiş güzel veya seksi kadınla bi güzel seks afedersin mirim, ps5 takılmaca. 5-6 ay ( çok iyimser ) aynı hatunla takıldığında sıkılıp postalayıp daha iyisiyle takılmaca. ertesi gün aynı. maç günlerinden sonra 1 gün falan tatil oluyor sanırım sadece o kadar. bi de kazandığı müthiş para sayesinde ailesine, yeğenine, kardeşlerine falan para gönderiyor canı isterse, birlikte takıldığı hatunu besliyor kendisine müthiş bir ego tatmini yapıyor her açıdan. gol de atarsa değme keyfine.


6. kattan düşsem ölür müyüm :/
  • garavel  (10.01.21 16:43:50 ~ 16:45:28) 
yakın bir arkadaşım vardı. o dönem ikinci ligteydi 5 gün antreman, bir gün maç, bir gün de tatildi. bayağı özverili biri olduğu için zorla diyetinden dışarı çıkarttığımda sabah erken kalkıp koşardı antrenmanın haricinde. fast food yedi büyük günahtan biriydi. bizim dışımızda arkadaş çevresi az gelişmiş, takım arkadaşlarından oluşuyordu. onlar da zaten toplanıp ps oynar, takım arkadaşlarına doğum günlerinde pahalı hediyeler alırlardı bunları hatırlıyorum.


  • anarsika  (10.01.21 16:47:32) 
Ne tür antrenmanlar yapıyorlar?


  • beyond a learner  (10.01.21 23:00:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.