[]

lazer ile a4 kağıda etiket basaren sıkıntı yaşıyorum.

tanex marka kağıda, bir a4'de 21 etiket olacak şekilde baskı alıyorum.
dokunduğum zaman mürekkep elime geçiyor.
bunun sebebi kartuşun orjinal olmayıp dolum kartuş olması olabilirmi ?
orjinal karuş kullanacaksam en ucuz orjinal kartuşu internette kim satar ?
650 diyende var 450 diyende.

 
yazıcın lazer mi kartuşlu mu? lazer yazıcıda kartuş olmaz.


  • alperz  (10.01.21 20:05:20) 
yazıcı lazer. kartuş yerine tonermi demeliydim ?


  • aslindasorunumpsikolojik  (11.01.21 00:46:51) 
evet. acaba lazer uyumlu olmayan kağıtlar mı var? yani lazer normalde şöyle çalışıyor: tonerin içinde toz var. yazıcı o tozun kağıda yapışmasını sağlıyor. belki de mürekkepli yazıcı gerekiyordur. kağıdın üzerinde yazar bence. ya da sitesinde...


  • alperz  (11.01.21 13:23:37) 
lazer yazıcı, toner tozunu ısıtıp eriterek kağıda sabitler ve çıkınca ele bulaşmaması gerekir.

aynı marka etikete, hp laserjet 1102 yazıcı ile çıktı alıyorum, öyle bir problem yaşamıyorum. ama tonerim dolum değil, orijinal de değil, muadil toner.

ısınsa da tanex'in kağıtına eriyip yapışmayan bir toz demek ki.halbuki tanex'in kağıtları da öyle parlak, yapışmayacak kağıt değil, normal kağıt.
  • kibritsuyu  (11.01.21 13:34:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.