[]

Cevapsız arama

3 kere cevapsız araması olan kayıtsız numaraya geri dönülür mü, yoksa “amaan tekrar arar” mı denir sizce




 
Bi yerlerden haber bekleme gibi bir durumum var ise geri ararım, eğer yok ise derdi olan bulsun beni derim.


  • paramolacak  (10.01.21 14:17:39) 
Geçenlerde arkadaşı karakoldan aramışlar böyle (halbuki polisin böyle bir görevi yok)
Senin gibi açmamış o da. Meğer ifade vermesi gerekiyormuş, savcı yakalama çıkarmış şimdi nezarette bugün yetişmezse yarın ifade verecek.

Not: 1 kere ise bende açmam ama 3 çok, kesin bişey var.
  • top_secret  (10.01.21 14:19:10 ~ 14:19:45) 
3 kere ariyorsa bir sey olabilir diyerek arardim.


  • red g  (10.01.21 14:21:58) 
Biraz introvert olduğumdan dönmek istemedim ama şimdi aradım, “ben arap marap” bişiler deyince adam “yanlış no arap” deyip kapattım ahjsj. Numara klasik turkcell numarasıydı, suriyeli falandı heralde.


  • helena  (10.01.21 14:25:00) 
Ben aramaların sayısı, arama sıklığına ve mesaj atılmasına göre değerlendiriyorum.
Makul bir insan aradığında cevap yoksa en çok bir ya da iki kez daha arar. Belli ki musait değilsin ya da duymuyorsun, ısrarcı olmaz, en fazla mesaj atar.
Eğer 3 aramadan fazlaysa, 8-10-15 gibi ve hic mesaj atmamışsa ruh hastası heralde diyorum, rahatsız oluyorum ve geri aramıyorum. Eğer hiç durmadan arıyorsa, 3 kere de olsa yine ruh hastası diyorum ve aramıyorum, bu kez ben mesaj atıp “musait değilim mesaj atın” diyorum.
Bunun dışında makul araliklarla bir kac defa arayana uygunsam geri dönüyorum
  • her giriste sifresini unutan adam  (10.01.21 15:39:06) 
Seyahat öncesi havaalanı yolunda araba kullanırken 3 kez peşpeşe aradı. Sağa çekip durdum ve aradım. İşlem için verdiğim kimliği bankada unutmuşum.
O gün bugündür her arayana mutlaka dönerim.

  • Mirket  (10.01.21 20:16:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.