[]

Soundbar

philips televizyonum var, sesi pek çıkmıyor.

o yüzden bir soundbar almak istiyorum. almışken şu bluetooth'lu falan bişey alayım da, arada tv yerine telefondan müzik açraım vs. diye düşünüyorum.

neyse, çok bütçe ayırmak istemyiorum.
1500tl'yi geçmyi pek düşünmüyorum.

ne tavsiye edersiniz?

www.hepsiburada.com
örneğin şu 1000tl'lik.

www.hepsiburada.com
şu 1300tl'lik

veya yönlendireceğiniz başka bir şey artık.

 
hocam bende lg sj3 var 3 ay önce aldım. 5 yıl önce de yine lg nin başka modelini almıştım o da duruyor diğer tvde ve canavar gibi çalışıyor.

bluetooth hoparlörler popüler oldu ama bunun kadar performans vermiyorlar. lg al geç hocam tavsiye ederim. ben xbox için aldım sinema salonu gibi oldu oda.
  • onebee  (10.01.21 12:57:47) 
1000 tl olandan var bizde. 4 sene önce almıştık. Tvye optik kablo ile bağlanıyor, htmi girişi de var, usb de. Telefondan Bluetooth ile bağlanıyor falan. Çok kullanmadık, aslında benim için yeterli bir cihaz. Digiturkten izlerken seste saniyelik kopmalar oluyordu, bu sebeple kullanamadık. Aslında çözülebilecek bir sorundur ama uğraşmadık.


  • curukturpkokusu  (10.01.21 13:07:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.