[]

13 yaşında çocuğa anatomi kitabı alınırmı ?

www.amazon.com.tr/Sobotta-Anatomi-Konu-Kitabı-Komisyon/dp/975277640X/
www.finalpazarlama.com

(neden 2 tane link verdim çünkü amazon linkini tıklanabilir hale
getiremedim)

bu kitap uygunmudur ? +18 filmler gibi, korku filmi yada uygunsuz sahneli filmler gibi bir etkisi olurmu çocuğa ?

maksat anatomi öğrenmesi değil tabiki, karantinadan evde oturmaktan, uzaktan derse girmekten çocuk patlayacak artık. angry bird'deki patlayan kuş gibi patlama noktasına geldi çocuk. resimlerine bakacak sadece, metinleri çok anlayamaz tabi. yüzlerce resim var.

aptal saptal telefon oyunlarına gömülmesindense değişik birşeyler görür, 2-3 saat baksa kenara atsa razıyım.

edit: anatomi kitabı dışında çocuğun 1-2 saat gözatabileceği başka tıp kitabı öneriniz olursa alırım bir dal :)

3 saat bakacağı kitaba 240 tl vermek fazla gözükebilir.
2 kere filme gitsem çocukla, gitmesi gelmesi, mısırı, gitmişken yemek yemesi falan 240'e yine geliyor zaten. o gözle makul geliyor fiyatı.

 
Daha neler ya,cocuklar delirdi zaten,al komik eglenceli bir seyler.


  • duptıs  (10.01.21 02:54:13) 
Anatomi kitabı çok mantıksız olur. Ansiklopedi değil bu kitap. Ansiklopedi olsa tamam, içerisinde farklı içerik var ama anatomi ağır olur.

Çocuklar için aylık dergiler var. İçerisinde de bulmacalar, ev içerisinde yapabileceği zaman harcayacağı etkinlikler oluyor, çoğu dergi bilimle ilgili birçok farklı konuyla ilgili yazı okuyabilir. Bu tip dergiler daha işe yarar. Tübitak ve kids ilk aklıma gelen dergiler.

www.tubitakdergileri.com.tr

Ek olarak çocukların kodlama, robotik üzerine kendilerini ufakta olsa geliştirebileceği ürünler var. Bu baya zaman alır, uğraştır. İlgisini çekerse bu tip şeylerle daha fazla zaman harcar.

www.robotistan.com
  • GoodMorningTeacher  (10.01.21 03:01:39) 
Şu kitapların hepsi güzel. İlgisine göre seçebilirsiniz.
www.hepsiburada.com

  • archmage mahmut  (10.01.21 04:35:56) 
ben o yaşlardayken kuzenim tıp fakültesi değil de onun gibi bi bölümde okuyordu, onlar da tıp fakültesinde kullanılan anatomi atlaslarını kullanıyormuş. tabi okurken bizde kaldı ilk sene. evde 2 tane atlas vardı açıp resimlerine bakardım da çok ilgimi çektiğini söyleyemem yani. pek bi yazı yoktu olanlar da latinceydi.

çocuklar için bu tarz bi ürün olmadığı sürece muhtemelen yukarıdaki senaryoyu yaşayacak.
  • killerbee  (10.01.21 06:42:07 ~ 06:43:50) 
13 yasindaki cocuk simdiye kadar coktan en asiri pornoya bile denk gelmistir zaten. Anatomi kitabindan "+18 filmler gibi, korku filmi yada uygunsuz sahneli filmler gibi" etkilenmesine imkan yok.


  • hot potato  (10.01.21 09:55:24) 
Ben 7 yaşındaki çocuğuma aşağıda linkini vereceğim atlası aldım bir ay önce. Aklına geldikçe ülkeleri, kıtaları ve içerisindeki bilimum şeyi inceliyor. Bence çocuğunuzun da ilgisini çekecektir. Anatomi çok ağır olur.

www.amazon.com.tr
  • adivar  (10.01.21 10:40:45) 
Sobotta alma onu tıpçılar kullanıyor aşırı detaylı, çok sıkılır. Ben bile sıkılıyorum okurken Sobottamı.


  • sydney  (10.01.21 11:55:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.