[]

Hangi Lastik Markası

Hangi marka lastiği kullanıyorsunuz? Hangisini önerirsiniz?

Bridgestone
Michelin
Petlas (bu ucuz gibi de)
Lassa vs vs

 
Şimdiye kadar Goodyear, Bridgestone, Dunlop ve Michelin kullandım. En iyisi Michelin idi.


  • lancelot du lac  (09.01.21 19:39:24 ~ 20:01:11) 
kendi arabamda goodyear kullaniyordum. babam yillardir michelin kullanir. bence michelin baya iyi.


  • fakyoras  (09.01.21 19:40:33) 
bridgestone. fabrika çıkışı onlar geliyordu, oradan devam ettiriyorum.

galiba michelin benim de aklımda en iyisi diye kalmış ama en pahalısı olduğu için aklımda öyle kalmış olabilir. bilmiyorum bu konuyu pek :)
  • roket adam  (09.01.21 19:44:42 ~ 19:58:45) 
a michelin continental pirelli goodyear
b hankook
c bridgestone dunlop
d kumho

hankook kullanıyorum. önerim goodyear.
  • mikahakkinen  (09.01.21 19:47:06 ~ 19:47:38) 
fabrika çıkış bridgestone potenza idi onu kullandım. bridgestone lar sert ve dayanıklı lastiktir. kötü yollarda falan kullanıyorsanız veya kaldırıma falan çok sürtiyorsanız tavsiye edilir, ama sürüşte daha çok gürültü yapar. sonra geçen sene arkadaş tavsiyesi ile michelin crossclimate+ aldım, kış lastiği özelliğinden dolayı. istanbul da kış olmuyor artık:)) michelin ler daha yumuşak hamurlu diye bilinir ve konfor lastiğidir, ama aynı ölçüde daha kolay aşınabilir. benim araç çok konfor araç olmadığı için çok fark göremedim ama fark ediyor deniyor.


  • surprise  (09.01.21 19:59:46) 
Bridgestone turanza dan michelin primacy 4 e geçtim. Araba adeta bir üst segmente terfi etti. Konforu arttı, yol sesi azaldı.


  • dadasalon  (09.01.21 21:38:26) 
senelerdir continental kullanıyorum ve memnunum.

bu lastiklerin arasından da michelin derim.
  • false pretension  (09.01.21 21:42:21) 
Lassa driveways.

Oldukça iyi
  • Techsavvy  (09.01.21 21:57:10) 
Michelin gercekten cok iyi yol tutuyor ve konforlu. Butcenizi asmiyorsa Michelin'den sasmayin derim. Diger bir iyi marka da continental, zaten michelin'in en buyuk rakibidir.

Bridgestone'dan uzak durun derim, bendeki bridgestone lastikler asiri kayiyordu, eskitemeden sattim gitti, gercekten hic tutmuyordu yolu, en ufak frende kayiyordu falan.

lassa sanirim bridgestone ile birlikte sabanci grubu tarafindan uretiliyor, bu yuzden muhtemelen ayni kalitededirler diye dusunuyorum. petlas hakkinda hic fiktim yok ama 'ucuz etin yahnisi` geliyor aklima.

bu 4 marka arasindan alacagim kesinlikle michelin olur, hic tereddut etmem.

kendime uzun zamandir michelin (tercihen) ve continental disinda lastik almiyorum. bildigim kadariyla bu ikisini de good year takip ediyor kalite bakimindan.
  • faati  (09.01.21 22:34:04) 
Hep Michelin almıştım en son biraz da yokluktan Petlas aldım ama pişmanım. Gerek yol tutuşu, fren performansı gerekse ses, cikileme olsun değmez. Lassa kullanan tanıdığım da aldıktan 5 ay sonra Continental ile değiştirdi.

Bir sonrakine Michelin yada Continental alacağım. Size de tavsiye edeceğim bu ikisidir.
  • sumuklurakun  (09.01.21 22:43:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.