[]

Ps4 kolu

Merhabalar, ty.gl bu adresteki ps4 konsolu için 2. kolu alırken dikkat etmem gereken bir şey var mı? ty.gl Şundan alsam olur mu? İlk verdiğim adresteki konsol ve tek kol, diğer kolu paket olarak alınca daha ucuz oluyo, neden anlamadım.




 
8 yıllık 500 gb konsola 3k vermeyi düşünmüyorsunuz değil mi gerçekten de?


  • Arthur Dayne  (09.01.21 16:39:49) 
Yani gereksiz bir cevap olmuş, almamak dışındaki alternatifiniz ne?


  • ats  (09.01.21 18:31:41) 
2. El pro almak. 6 aylık cihazı, çift kol ve 10 oyunla birlikte 3400 e verdim geçen. O parayla da amerika dönüşü ps5+dualsense aldım. Çağa ayak uydurmak gerekiyor.

O slim cihazın içine bir rdr2 yüklersiniz bir de cod warzone. Ama oynayabilir misiniz adam gibi, hayır. Neden? çünkü cihaz 2013, oyunlar 2020,2021. Pro dışında ps almak 2021 için çok ama çok gereksiz. Emin ol pişman olacaksın slim alırsan. Ya da hatırlat bana, tekrar amerikaya gidip geleceğim gelecek ay, orada 100 usd falan slimler. İlla alacağım diyorsan getireyim, dene gör. Ama 3k tl verme.
  • Arthur Dayne  (09.01.21 19:23:08 ~ 19:26:34) 
İlk yorum gereksiz, içi boş ve hiçbir amaca hizmet etmeyen bir yorum olmuş. 1996'dan bu yana çıkmış tüm PlayStation konsollarına sahip olmuş ve PS5'i de çıktığı gün edinmiş biri olarak şunu söyleyebilirim ki Sony en az 2 sene daha destekleyecek PS4'ü. PS5'i alalı 2 ay oldu ama şu an Demon's Souls dışında PS5'e özel bir oyun olmadığı için hâlâ neredeyse tüm oyunlarımı PS4 üzerinde oynuyorum. PS4'ün slim sürümünün çağ dışı olduğu yorumu da talihsiz olmuş. Zira konsola çıkan son büyük oyunlardan The Last of Us: Part 2'yu slim sürümde oynayan yakın bir arkadaşım var ve aşırı fan sesi dışında performans anlamında hiçbir sorun yaşamadı. Nihayetinde, sürüm farkı gözetmeksizin, oyunların tamamı konsollara göre optimize ediliyor. Şevkiniz kırılmasın bana sorarsanız. Önümüzdeki iki yıl boyunca çıkması planlanan ve PS5 için duyurulan pek çok oyunu da PS4'te oynama şansınız olacak. Çağa ayak uydurmak gerekli tabii ama PS5 de henüz kendi çağına tam olarak başlamadı. Çağ kadar ekonomik şartlara ayak uydurmak da önemli.

Sormuş olduğunuz sorudan saptım biraz. Bana kalırsa internet üzerinden harici DualShock almak konusunda seçici olun. Trendyol, HepsiBurada, Gittigidiyor, N11 gibi platformlardan alacağınız kontrolcüler dahi "çakma" olabiliyor. Macera yaşamak istemiyorsanız bütçenizi biraz daha zorlayarak Overgame'den alabilirsiniz ikinci kontrolcüyü: www.overgameweb.com
  • ultranil07  (09.01.21 19:57:54 ~ 19:59:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.