[]

bir devlet kurumunda calistigimi nasil kanitlarim

memur olarak calismistim ama kil memur referans mektubu vermiyor. kpss yerlestirme sonucu belgesi var. baska hangi sekilde orada calistigimi kanitlarim. maas bordrosu yok, sgk dokumu falan mi? kurumun adinin yazili oldugu belge lazim, x tarihleri arasinda orada calistigimi kanitlayabilecegim.




 
e-devletten sgk tescil ve hizmet dökümü alınca çalıştığınız her yer görünüyor ama kurum ismi değil kodu var. evrağı alacak yer kabul ediyorsa hiç uğraşmadan e-devletten indirebilirsiniz.

kıl memur vermiyor demişsiniz ama vermeme gibi bir şans yok neye dayanarak vermiyor? gidip isteyince şu kişi şu şu tarihler arası kurumumuzda görev yapmıştır diye bir evrak vermeleri lazım. hadi alamadınız, bir dilekçe yazıp evrak kayıttan geçirin. ondan sonra seve seve verecekler.
  • hadsafhada  (09.01.21 10:49:19) 
tam olarak isteyecegim belgenin adi ne?
x ve y tarihleri arasinda orada calistigimi gosteren. kardesimde vekaletname var, nereye gitmeli bu belge icin? insan kaynaklarina mi yoksa benim departmana mi?

  • baldur2  (09.01.21 10:51:57) 
Hizmet belgesi isteyeceksiniz


  • tolgan  (09.01.21 11:02:21) 
E-devletten sgk biriminde “4c hizmet dökümü”ne gireceksiniz. O dökümde “işyeri/sandık” kısmında çalıştığınız firmanın tam adı sadece mobil uygulama ile görünüyor. Diğer türlü işyeri kodu gözüküyor isim yerine. Direkt bu döküman olmuyorsa gidip memura bunu verin. O da bu kanıt üzerine istediğinizi vermek zorunda kalır.


  • Unde bach canim  (09.01.21 11:10:48 ~ 11:13:17) 
hizmet belgesi+1

personel, özlük, insan kaynakları vb. kurumda hangisi varsa.
  • hadsafhada  (09.01.21 11:12:57) 
e-devlet'ten detaylı sgk hizmet dökümü alınca en aşağıda işveren mahiyetinde kamu yazar. ayrıca normal sgk dökümü alınca da iş yeri kodunun üstüne gelirsen orda da kamu yazar.


  • derdi dertsizlik olan adam  (09.01.21 11:13:50) 
Referansı bilmem ama şu belgeyi vermek zorunda

kümülatif vergi matrahı. Bu belge kanıtlar zaten
  • momento  (09.01.21 12:19:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.