[]

bazı restoranlar nasıl müşteri alabiliyor

taksim ve sultanahmet tarafında en az 5 tane restoran gördüm masaya servis yapan. öyle sahipleri falan değil bal gibi müşteriydi.

açık açık nasıl yapabiliyorlar? diğer servis yapamayan çoğunluk restoranlar niye sesini çıkarmıyor sizce?


 
Biraz evvel izmirde bir pizzacıda oturup yemek yiyen insanlar gördüğümde benzer düşüncelere kapıldım ben de. Burada da var kimisi katiyen oturtmuyorken bazıları gözünü mü karartıyor bi bildikleri mi var artık bilmiyorum ben de ilginç.


  • hedep  (08.01.21 23:55:19) 
otel restorantlari olabilir mi? konuklarina açik olabilir restorant bolumu. yasal degildir de bazilarina yasaldir


  • ala09  (08.01.21 23:58:06) 
Cezayı göze alıp yasadışı olarak müşteri alıyorlar. Sesini çıkarmamak demişsiniz sizde şikayette bulunabilirsiniz devlet hangi birini denetlesin şikayet olmazsa binlerce restoran var.


  • berkan11  (09.01.21 00:41:26) 
Bir arkadas bana gecen foto atmis bursa'da bir restauranttan, cilingir sofrasini kurmuslar takiliyorlar. Yasak degil mi dedim, yukardaki otel ile anlasmislar, yalandan rezervasyon yapiyorlar, yemegini yiyorsun sonra cikis veriyorlar dedi. Peki oraya nasil gittiniz dedim, haftasonuydu ve sokaga cikma yasagi vardi. Elimizde bos izin kagidi var doldurup cikiyoruz dedi.

Bu zekayi luzumsuz seyler yerine bilime kullansaydik bambaska bir noktada olurduk..
  • cooperr  (09.01.21 01:17:35) 
Cezayı göze alıyorlar +1


  • somethinginthewayshemoves  (09.01.21 01:31:29) 
Aynı şekilde yılbaşına yakın zamanda rusyadan gelen arkadaşımın arkadaşı cafe-restaurant geziyordu.

Ortam da şu hatta: i.hizliresim.com
Sadece yabancılar olabilir, bilmiyorum.
  • Unde bach canim  (09.01.21 11:26:49) 
Yasaklar her zaman normal insanlara var. Zenginlere yok. Sıradan bir şey bu. Şikayet olsa bile ceza yazılmaz muhtemelen


  • westblack  (09.01.21 14:09:14) 
öyle olduğunu sanmıyorum çoğu iyi dekorasyona sahip lüks görünümlü yerler.


  • buenosdias  (09.01.21 17:24:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.