[]

kargo ile aşı göndermek

vaxigrip aşısını ankara'dan kırklareli'ne göndermem gerekiyor. köpük kutu ve buz kalıpları elimde mevcut. yurtiçi kargo max. 2 günde gideceğini söylüyor. birkaç eczacı ile görüştüm 48 saate kadar bir şey olmaz dediler, biri de ecza deposuydu. (aşı 2-8 derece arasında muhafaza edilmeli) malum pandemiden dolayı gitmek imkansız, otobüs saatleri de sokağa çıkma zamanına denk geliyor (ya kalkış ya varış). tanıdık eczacı da bulamadım soğuk zincir ile göndersin. kargoya güvenip güzelce paketleyip bolca buz kalıbı ile göndereyim mi?

edit1: vip gönderileri araştırdım ama yurtiçi vs. kaldırmış pandemiden dolayı. otobüs desen, saatleri sokağa çıkma yasağına denk geliyor bilet bile alsam dönüş yolunda çevirmeye denk gelirsem ne alaka diye sorabilir polisler. blablacar ve yakın ilçelere giden farklı saatlerdeki otobüsleri kovalıyorum, bakalım. kargo düşündükçe aklıma yatmamaya başladı.

edit2: blablacar ile gönderildi. en temizi oldu.

 
peynirciler peynirleri alüminyum bir yalıtımlı poşet içine buz kasedi kullanarak gönderiyor, o zımbırtıdan bakabilirsiniz. Ayrıca kargoların çeşitli vip gönderileri oluyor yok ertesi sabah yok akşama teslimat falan gibi, araştırdınız mı?


  • whoosie  (08.01.21 16:55:19 ~ 16:55:41) 
2 gün işi belli olmaz. İstanbul'da, bir ilçeden başka ilçeye kargo iki güne gidiyor. Kargo şubelerinin yoğunlukları söz konusu, indirim zamanındayız. Bence gitmesi en az 2 gün sürer.

Bir diğer yol termos ya da soğuk/sıcak ısı koruyucu çantalardan almak lazım. Bu şekilde aşının bulunması gereken soğukluğu, daha uzun süre koruyabilirsiniz.

Yurtiçi'nin vip kargo gönderimi var, ek ücretle aynı gün içinde kargo gönderiyorlar. Bence aşı için en uygunu bu olur.
  • GoodMorningTeacher  (08.01.21 17:06:07) 
ver otobüse 10 saate ulaşsın. bilet fiyatının yarısını muavine ateşlesen tamamdır. ama aşı falan deme kıllık yapar. bozulacak gıda var de. ya da direkt bilet al sokağa çıkma yasağını da atlatırsın böylece. muavine de dersin ben gitmiyorum ama bu gidecek. kargoya kalırsan o aşı yalan olur.


  • Whily  (08.01.21 17:24:42 ~ 17:27:54) 
Güzelce paketlerim dedin de o aşı donarsa da yalan olur dikkat. 2-8 demiş


  • helena  (08.01.21 18:41:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.