[]

Bu normal mi?

Bi iş teklifi geldi. Kabul ettim. Baya saatlerce konuştuk anlaştık. "İşinden istifa et gel" dediler. Ama biz bu konuşmayı yaptıktan 2 gün sonra aynı pozisyon için yeni bir iş ilanı açmışlar. Ekstra birini alma ihtimalleri yok, pozisyon tek kişilik. Demek ki hala başka birilerini de arıyorlar, bulabilirlerse bana "biz vazgeçtik" deme ihtimalleri var.

Şimdi sizce bu normal mi? Ben ayıp ettiklerini düşünüyorum ama "profesyonel hayatta olur böyle şeyler" mi diyorsunuz? Yanlış mı düşünüyorum?

Elbette işe alıp deneme süresinde göndermeleri de mümkün ama zaten performans vs. açısından bir sorun olmayacak, e her zaman daha iyisini bulabilirsin. Signing bonus'tan şaşmayacağız o zaman, bu mu bunun çözümü?

 
istifa et deyip seni işinden ettikten sonra ''başkasını bulduk yeaa'' demelerinin profesyonellikle değil yavşaklıkla alakası olabilir. bence yarın direk ara açıkca sor bunu. dimyat`a pirince giderken evdeki bulgurdan olma sonra...


  • ada meltemi  (08.01.21 01:30:01) 
resmi iş teklifi mektubu geldi mi? sözleşmeyi önceden imzaladınız mı? bunları talep edin.


  • benaslinda  (08.01.21 08:36:49) 
normal değil , rezalet hatta , yazılı teklif gelmedi mi ?
ilanı kapatıp yeniden açmak nedir ? kafayı mı yemişler , arayıp sormakta fayda var.

  • atacaksinfinke  (08.01.21 11:06:15) 
Yazılı teklif için yatırımcı onayı bekliyorlardı, bir hafta falan sürüyor o, bu olay da ertesi gün oldu işte.


  • plutongezegendegilmi  (08.01.21 11:16:19) 
Bence bu kadar derin duygu hissetmeden sözleşme imzalamak lazım ki istifa edeyim deyip geri çekilmek lazım. Istifa et gel ne lan


  • lion de la Turquie  (08.01.21 12:12:22) 
açık açık konuş, ara sor derim. zaten aklı başında bir firma mutlaka bununla ilgili bilgi verir. ben yanlışlık olmuştur'a oyumu basıyorum.


  • roket adam  (08.01.21 12:13:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.