[]

Kablonet baglatma maceralari vol1

Gecen gunlerde duyuru acmistim ben ttnet pahali, kablonetten memnun musunuz diye. Herkes memnunmus, biz de gecelim dedik. Bugun cocuk geldi kurmaya, fakat kapinin onune kadar gelen sinyal mi uydu mu ne, evin icindeki seylerde cikmadi. Kapinin ordan delik acip oradan kabloyu gecircez dedi. Normalde elektrikci yapiyormus, ben de yaparim ama dedi. Ben de matkapla delmek falan deyince biraz kararsiz kaldim. Isterseniz siz dusunun yarin gunduz gozuyle yaparim dedi. Ben de tamam dedim. Yarin aricaz duruma gore. Basina boyle bir sey gelen var mi? Tavsiyeniz ne olur?
Bir de kabloneti arasam baska bir arkadasiniz gelse bir de o baksin desem ayip mi olur?



 
Yaparım ama parasını verirseniz yaparım demek istiyor. Yapar ama görevi değil. O yüzden parasını vermenizi bekliyor. Arasanız zaten görevimiz değil derler. Başka bir arkadaşı gönderseler o da görevimiz değil der. Hatta o ben yapabilirim bile demeyebilir.


  • pass  (07.01.21 20:21:08) 
Öyle oluyor genelde bu işler. Digitürk isteseniz misal o da büyük ihtimal çatıdan yeni kablo çekecek eve.


  • Kahir ekseriyet  (07.01.21 20:29:15) 
bina içi tesisatlar genelde bozuk olduğundan. kapı ya da duvar kenaır bir yerden delerek kabloyu içeri veriyorlar. zaten diğer türlü sinyal sıkıntısı oluyor. kendileri çekince sağlam oluyor. bir de modemin mesafesini falan planlayın. sonradan yerini değiştirmek isterseniz ev içindeki kabloyu ona göre ayarlasınlar.


  • helenart  (07.01.21 20:52:18) 
Matkapla deliği siz açın o sadece kabloyu ayarlasın böylelikle para vermek zorunda kalmayın.


  • zekicalik  (07.01.21 21:11:24) 
Kuruluma ücret ödediğiniz için kendileri yapacak. Ne demek elektrikçi. Ev içinde de matkap işleri çıkacak illaki, onları da mı elektrikçi yapsın? Saçma geldi ya da eleman sizi yoklamış. Türksat’ı arayıp olanları anlatın. Uyarı yapıp işinizi halledeceklerdir. Hiç böyle bir şeyle karşılaşmadım açıkçası 2-3 kere nakil yaptırdım. Yeni aboneliklerim de oldu. Ne istediysem ne gerekiyorsa yaptılar.

“Ben de yaparım ama” dedi ve sonrasında ne dedi, siz ne düşündünüz anlamadım. Matkapla delmesi mi sorun, -e başka türlü olmaz ki- yoksa bu iş için ekstra para istediğini mi düşündünüz? Öyleyse arayın müşteri hizmetlerini anlatın durumu.
  • Improbable  (07.01.21 22:12:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.