[]

Bulunamayan malzeme

Arkadaşlar ben aradığım şeyi bulamadim. Aramızda malzemeciler var ise muhtemelen onlar neyi nerede nasıl bulacağımı anlatabilirler. Aradığım şey kolayca eğilip bükülebilen ama istediğimiz zaman eğilip bükülebilen bir parça yani biraz kendimize doğru egdik diyelim öyle kalabilsin, formunu biz istediğimiz zaman değiştirelim.




 
www.youtube.com

zaten olan bi malzemeyi daha da guvvattlandırma metodu ile kullanışlı bir hale sokuyor burada adem amca bi bakın tam anlamadım ne maksatla kullanacağınızı ama belki bi çare.


~kullanım alanınızdan bahsetmediğiniz sürece makul yanıt alma olasılığınız düşük ötesi
  • hedep  (07.01.21 18:58:05 ~ 19:14:45) 
nerde kullanacağınızı yazsaydınız belki daha sağlıklı olurdu. ısıtarak kullanırım derseniz:

(bkz: kydex)
  • iddaaci  (07.01.21 19:04:02) 
@hedep ürün güzel ama pek stabil değil ama biraz daha ayar sonrasi biraz daha stabil olan bir ürün lazım

@iddaaci yok hocam :)
  • opitseri  (07.01.21 19:13:04) 
malzemeciyim,

oyun hamuru :)

nerde kullanacağınızı niye yazmıyorsunuz :)
  • fezagezgini_4  (07.01.21 19:31:01) 
@fezagezegeni devlet sırrı hocam o yüzden :). Çok önemli birşey değil ARGE yapiyorum.


  • opitseri  (07.01.21 19:44:46) 
Plastimake diye bişey var, ısınınca yumuşayıp şekil veriliyor. Soğuyunca sertleşiyor ama küçük ölçekli bişey tabii.


  • inawen  (08.01.21 11:44:50) 
Hep aynı cevaplar gelmeye başladı . O yüzden bir açıklama şart oldu. Hocam hamur şeklinde birşey istemiyorum istediğim şey katı formu olan birşey olmalı zira üzerine masa adabte edicem


  • opitseri  (08.01.21 18:57:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.