[]

7000lira kredi için hayat sigortası

Zorunlu mu?
TEB e gittim bugün. 7bin istedim.6bin verebiliriz dediler
.. normal mi


 
7000-TL'den 1000-TL mi kesecekler? Doğru mu anladım? Kredide hayat sigortası zorunlu ama poliçenin bu kadar yüksek tutması gerçek dışı. Toplam risk ve yaş gibi kriterler devreye giriyor ama pek mümkün değil. Muhtemelen müşteri temsilcisi kendi hedefleri doğrultusunda birkaç ek ürün daha iteleme derdinde. Eski bir banka çalışanı olarak kredi kullandırılan hesap hareketlerinizi mutlaka incelemenizi tavsiye ederim.


  • ultranil07  (07.01.21 15:40:28) 
hayat sigortasiyla ilgili oldugunu soylediler mi? Bana o kadar limit cikmis gibi geldi, kredi notunuza, kullandiginiz kredi/kartlara vs gore.


  • acan99670  (07.01.21 16:15:01) 
Enpara'dan çek. Masraf yok, ücret yok.
Not: Başka bir banka çalışanıyım, kendi bankam bile bana geçiriyor :)

  • rastinon  (07.01.21 22:28:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.