[]

vakıf world aidat alırlar mı?

eski maaş hesabım vakıftı. o yüzden aidatsız vakıf world kredi kartı çıkarmıştım. ama şimdi çalıştığım yer başka bankayla anlaşmalı. ne dersiniz worldden aidat kesmeye başlarlar mı başına gelen oldu mu? kapatmak istemiyorum bazı sitelerde world taksitleri çok uygun ama aidat keserlerse kapatmak durumundayım.




 
Bence aidatlı kart kullanmak daha mantıklı. Aidat kesildiğini gördükten sonra 90 gün içinde müşteri hizmetlerini arıyorsunuz ve aidatın %75'ini iade ediyorlar. Siz de 35 lira karşılığında kartınızın limiti kadar 9-12 aya kadar vade farksız bedava taksit yapabiliyorsunuz daha ne olsun. Vade farksız en çok taksiti de World veriyor bence kapatmayın.


  • sting  (07.01.21 14:42:19) 
hocam halihazırda yeni bankamda kullandığım başka bir bonus kart var zaten aidatsız. bütün alışverişlerimi de ondan yapıyorum. ama world işte dediğiniz gibi arada lazım olunca kullanmayı düşünüyordum. ama aidat keserlerse kullanmacağım.


  • papuayenigine02561  (07.01.21 14:53:42) 
Şimdi şu ayrımı öğrenmek lazım. maaş müşterisi olduğunuz için mi aidat almıyorlardı yoksa kart tipiniz mi aidatsız? Eğer maaş müşterisi olduğunuzdan aidat almıyorlarsa, kart aidat zamanı gelince paşa paşa alırlar bilginiz olsun.

Ekim ayına kadar bende vakıfbank maaş müşterisiydim. Sonra kurum değiştirdim. Aralık ayında hemen kart aidatı yansıttılar 135 liraydı sanırım. Aradım durumu anlattım, yok iade edemeyiz falan dediler. Kartı kapatmalarını istedim. sonrasında genel müdürlükten aradılar 3 ay 500 lira ödeme sözü verirseniz aidatı iptal edecez, kapatırsanız zaten ödemeniz gerekecek dediler kabul ettim. Kart 10 ay açık kalacak. Seneye kart aidat tarihi gelmeden kapatabilecem.
  • Dr_Stat  (07.01.21 14:58:41) 
world eko kart kullanıyorum, aidatsız, world'ün tüm kampanyalarına da katılabiliyorum. taksit de yapıyor.


  • barabas  (07.01.21 15:51:07) 
Maaş yüzündense belirli bir süre maaş yatmadığı için çat diye alacaklar. Örneğin Aidatlı kartta aidatsız karttan +3 taksit fazla yapıyor gibi avantajları olabiliyor. Bir de bazı puan kazanma kampanyalarında aidatlı olma şartı koyuyor. Onun dışında çok menen bir şeyi yok


  • Unde bach canim  (08.01.21 21:38:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.