[]

Banka ve Kredi Kartı Tek Kartta Kullanmak Mantıklı Mı?

Arkadaşlar bu combo kartları kullanmanın tek kart taşımak dışında bir avantajı var mı? İki seçeneğim var. Kartımı ya ayrı ayrı ya da birleşik gönderecekler. Tek kartta her alışverişte kasiyer banka kartı mı kredi kartı mı diye soracak. Diğer yandan iki kart taşımak zorunda kalmayacağım. Sizin görüşleriniz nedir?




 
ben de atm kartı taşımam, bir kere başka banka atm'sinden para çekmek gerekti, kredi kartım olduğu için mevcut param yerine nakit kredi gibi bir şey verdi, durduk yere faiz ödedim. ben mi yanlış yaptım bilmiyorum, ama bunu araştırın derim.


  • co2s2  (07.01.21 14:09:20) 
Kulağa pek kullanışlı gelmiyor. Şimdi sürekli kasiyere bu durumu anlatmak var, ne kadar dikkatli olsanızda bu kartlar karışacak, banka yerine kredi kartından para çekilmiş olacak.


  • GoodMorningTeacher  (07.01.21 14:11:31 ~ 14:46:10) 
bence gereksiz. geçen önümdeki müşteri sıkıntı yaşadı, kart seçmek falan gerekti sanırım. ben çoğu debit kartımı taşımıyorum bile çoğu yerde qr ile para çekiyorum.


  • surprise  (07.01.21 14:49:35) 
Temassız işlemde direkt kredi kartından çekiyor. ATM'de de kartsız işlem var. Bu durumda tek kart olmasında hiçbir sorun yok.
Ama debit kartı da aktif olarak kullanan biriysen market kasalarında ekstra bir soruya muhatap kalmakla ikinci bir kart taşıma külfeti arasında seçimi sen yap.

  • Mirket  (07.01.21 16:25:22) 
1 hesap bağlanmış kredi kartı, 1 tane de düz hesap kartı kullanıyorum kredi kartını kullanmamış olmak için. ATM'den para çekmek için de karekod teknolojileri artık çok gelişti. 20 saniyede çekebiliyorsunuz. Kart taşımaya gerek kalmıyor.


  • pass  (07.01.21 20:14:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.