[]

Uzun süredir bekleyen ev yapımı bira

Merhaba,

az önce aklıma geldi. nisan ayında yaptığımız birayı içebilir miyiz. aşağıdaki başlangıç kitinden alıp anlatılan şekilde yaptık ve o günden beri yerinden hiç kımaldamadı. kovanın olduğu yerde akşamları soba yanıyor 1 aydır, aralarında 2 metre var. ama önü kapalı.

içilir mi? yoksa çöp mü?

www.butikbira.com

 
Tadı meyvemsi olabilir ısıdan dolayı. Ama üç ay kovada durmuş birayı şişeleyip içmişliğim var. Sorun yaşamadım. Küf falan görmezsem ben şişeler, içerdim.


  • baal  (07.01.21 10:27:02) 
efes maltın 1 senelik dinlenmiş biriları çıktı shsjsk acaba onun gibi olur mu ki. 10 ay oldu.


  • zbrs  (07.01.21 10:32:17) 
biz 1.5 yıl önce yaptığımız birayı içtik. ilk zamanlarda içtiklerimize göre tadı daha bir oturmuştu. hatta enfesti.
baal'ın dediği gibi sıcaklıktan dolayı tadı meyvemsileşmiş olabilir ama zehirlenme olmaz korkmayın. zaten bozulan biranın tadı ve kokusu beni içme diye bağırıyor.

  • halanne  (07.01.21 10:45:16) 
şişede bir seneden fazla durmuş birayı içtim. bir şey olmadı.


  • inheritance  (07.01.21 12:30:29) 
tadı daha da güzelleşmiştir.


  • ankarakecisi  (07.01.21 13:42:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.