[]

Furkan'ın(Ağırsağlam) vücudu size doğal mı?

Doğaldan kasıt streoid var mı yok mu? Fikriniz nedir?


www.instagram.com

 
kimmis diye baktim adam kafayi vucutla yapmakla yemis zaten, calismistir olmustur. Sen ben gibi geleneksel isi yok ki adam sabahtan aksama kadar salonda


  • neverletyougodown  (06.01.21 20:45:30) 
Doğal bence steroidlilerle yanyana gelince fındık gibi kalıyor.


  • olaylar olaylar  (06.01.21 21:05:49) 
doğal olma ihtimali yüzde sıfır. mr universe şampiyonu kadar büyük olmaması doğal olduğunun göstergesi olamaz. kullandığı ilacın dozajında fark vardır en fazla. bir insanın ilaç kullandığını anlamanın yolu trapez kaslarına bakmaktır. trapez kasları bu oranda büyümüşse %1000 anabolic steroid+testosterone kullanıyordur. bunlara ek olarak, yağ oranının bu kadar az olmasına bakarak "dnp" ya da "trenbolone" kullanıyor olduğunu da rahatlıkla söyleyebiliriz. tartışma gerektiren mevzular dahi değil..


  • ghostinthemech  (06.01.21 21:24:02) 
5-6 sene agir spor yaptim, takimda milli sporcular vardi. Sonra yurtdisinda da bir sure devam ettim, olimpik sporcularla beraber calisma imkanim oldu.

Sirf agirlik kaldirarak bu noktaya geleni ben gormedim, buna olimpikler dahil. Hepsi haftada 5-6 antrenman yapan bu isi meslek haline getirmis ultra profesyonel adamlardi. Bu arkadasi kaldirdigi agirliklarla beraber kaldiracak performansta cocuklar..

Birseyler cakmadan imkansiz diyorum ama cocuk abartmamis, bence bu duzeyde tutabilirse guzel, ustune cikinca cirkinlesiyor.
  • cooperr  (06.01.21 21:26:46) 
Yani buna net yorum yok da bir şeyler kullanmaktan kastınız bir ilaç, hormon vs ise olabilir. Bu illa kas gelişimi için değil ama yağ yakımı vs için de olabilir. Baya oldu ama bir tanıdığı vardı, çok dikkat ediyor, her gün spor falan. Sorduğumda tek kullandığım bir ilaç var yurtdisindan geliyor yağ yakımı icin onu enjekte ediyordum demisti.

Yani bu %100 bakilarak evet/hayir denilemez ama öyle çok da kolay bir iş değil. Bu piyasada olanlarin çoğu kullanıyor bir şeyler ama bu onlarin buna emek vermesini, calismasini kenara atmiyor asla.
  • logisticsmanager  (07.01.21 01:22:07) 
Böyle bir fiziğe o yaşta steroid kullanmadan sahip olabilirsin. Ama bu onun kullanıp kullanmadığını anlamamız için yeterli bir bilgi değil tabii ki.


  • arnold schwarzeneger  (07.01.21 11:12:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.