[]

Hayatta olmayan babanın hastalık geçmişi bilgisine ulaşmak

Mümkün müdür?

Kendimdeki olası kalıtsal hastalıklara karşı önlem amacıyla bu bilgilere ulaşmak istiyorum.


 
yeni kaybettiyseniz e-nabıza geçildikten sonraki süreçteki kayıtları şifresini de biliyorsanız e-devletten falan görebilirsiniz belki. hoş nüfustan düşünce e-devlet girişleri de iptal ediliyor olabilir. onun dışında legal bir yol olduğunu sanmıyorum kvkk nedeniyle.

düzenli takip edildiği bir merkez varsa doktorundan rica ederek veya arşivciye 3-5 bir şey atıp kafalayarak ulaşabilirsiniz belki alternatif yol olarak.
  • hadsafhada  (06.01.21 20:38:44) 
5 yıl oldu. E-nabızı hiç kullanmamıştı.

O yüzden sanırım Sağlık Bakanlığı İst. Müdürlüğüne başvurmam gerekecek.
  • pantepember  (06.01.21 21:57:54) 
kaybedecek bir şey yok tabi başvurabilirsiniz ama dediğim gibi resmi yollardan bir şey elde etmeniz mümkün değil. o veriler babanıza ait ve normal şartlar altında sizin erişmeniz yasak. adli süreç vb. olsa bile bilirkişiler inceler karar verir siz yine göremezsiniz.


  • hadsafhada  (06.01.21 22:37:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.