[]

2015 sonrası mercedes c serisi nasıldır? yüksek km alınır mı?

şu anda 2018 a3 sportback kullanıyorum 1.5, konforu performansı vs her bakımdan inanılmaz memnunum araçtan, tüm bakımlarını yetkili serviste yaptırıyorum daha 60 bin km olmadı zaten. çok km de yapmıyorum.

lakin biraz kaşınıyorum açıkçası. şu 2015-2016 sonrası yuvarlak hatlı Mercedes c serisini çok beğenirim kendimi bildim bileli. bunu satıp üstüne biraz ekleyip 100-150 bin km civarında hasar kayıtsız c180 (Benzinli) alsam mı diye düşünüyorum. bunların kronik arızaları var mıdır? yapıp da pişman olan tanıdığınız var mı? 150 binde alsam bi 2-3 sene kullansam yeter bana, 180-200'de satarım yine diye düşünüyorum.


 
kullandığın a3’ün daha konforlu olduğunu temin ederim, w205 özellikle makyajsızları baya kötü bence kalite anlamında , trim sesleri vs çok fazla. 150 bin km de fazla bence.


  • garavel  (06.01.21 19:53:52) 
alman teknolojisi bunlar 1.000.000 km bile yapar. şekli şemali hoşuna gidiyorsa al. evlenmeyeceksin sonuçta. her araç ömrünün %90 ında park halinde zaten.


  • kelepir  (06.01.21 20:05:07) 
Luks alman arabalari cok ciddi sorunlar cikaran araclar, öyle 1 milyon km falan hayal ürünü malesef. Iki dk googleda aratirsaniz bu baktiginiz aracin consumerreportta en düşük güvenilirlik puani aldığını 11 tane geri çağırması olduğunu görebilirsiniz. Alman arabalarinin cok kaliteli olduğu tamamen yanilgi, reklamlarin ürünü. O uzun yillar sürülen mercedesler falan eskidendi. Isteyen istediği reliability raporuna bakabilir, tanidik tamirci yoksa lüks alman=incir agaci.

www.motorbiscuit.com
Arabanin direksiyonunda olan üretim hatasindan direksiyon hakimiyeti kaybedilebilirmis misal.
19 araçta guvenilirlik olarak 19. Olmus.

www.whatcar.com

Kısacası 150binde bu araç tamirci ile arkadaş olmak demek.
  • logisticsmanager  (07.01.21 00:15:49) 
daha fazla hacim ihtiyacınız varsa araç değişimi olabilir ama iki araç arasında da öyle aman aman bir fark yok. Seninki tam kaşınma.

2017 a3 1.0 kullanan biri olarak ben bile değiştirmezdim. Şu sıralar sadece hacim olarak ihtiyacımı karşılamayacak diye bakınışlardayım. yoksa ben de hayatta satmazdım.

150.000 km'de geçmişini ve nasıl kullanıldığını bilmediğiniz bir araç büyük risk. Bu riske değmez kesinlikle.
  • burfak  (07.01.21 13:17:47 ~ 13:18:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.